Sex doar după căsătorie?

Cândva, femeile erau virgine până în seara nunții. Așa era odată tradiția, era imperios necesar ca femeia să fie fată mare în momentul în care devine nevasta cuiva. De ce? Păi într-un fel e logic și simplu de înțeles. Ideea e că femeia trebuia să fie ființa unui singur bărbat, așa erau mentalitățile pe atunci, mult diferite de cele din ziua de azi, când fetițele de 12 ani cărora abia le-au crescut 3 fire negre undeva, sunt deja experte în sex, devenind ulterior femei fatale pe Facebook.

În ziua de azi e foarte dificil să mai găsești o fată mare chiar la 18 ani, deja dacă discutăm de 25-30 de ani pare ridicol. E considerat chiar rușinos să nu fi întreținut relații sexuale până la vârsta de 25 de ani. Toată lumea se va uita strâmb la tine și va râde de tine, considerându-te incapabilă să atragi un bărbat sau ceva de genul. Da, e o mentalitate destul de strâmbă pe care societatea contemporană trebuie să și-o asume. Eu? Eu dacă aș știi despre o femeie că are 25 de ani și este virgină nu aș face altceva decât să o felicit. Dacă s-ar întâmpla să am parte de o asemenea femeie aș fi și mai fericit, fiind mulțumit de faptul că nu a fost a altcuiva înaintea mea și că prima experiență va fi cu mine.

Desigur, e o idee utopică să mai crezi că există în societate femei virgine la 25 de ani sau chiar peste. E o idee utopică să crezi că mai există femei care cred în sexul după căsătorie. Voi ce credeți despre sexul doar după căsătorie? Susțineți ideea sau sunteți de părere că este o mentalitate învechită?

One Response - Add Comment

Reply