Ce șanse ai să-ți găsești o femeie serioasă dacă ai trecut de 30-35 de ani?

Ei bine, sincer să fiu, destul de mici pentru că știm cu toții celebra vorbă „Ce-i bun, e luat deja!”. Femeile care au trecut de 30-35 de ani și sunt singure se împart în trei categorii: sunt femei care au pus cariera pe primul loc, sunt femei problematice cu care nu a reușit nimeni să întemeieze o familie până acum și nu în ultimul rând, sunt divorțatele care au copii după ele.

Prima categorie, femeile care doresc carieră. Sunt femei care efectiv nu au timp de relații, nu le interesează relațiile. Poate să-ți placă ție de o astfel de femeie până la Dumnezeu și înapoi, poți să-i aduci Luna de pe cer, nu te va băga în seamă veci pururi decât dacă cumva devii coleg de muncă cu ea, ceea ce vă dați seama, cred că ai avea șanse mai mari să câștigi la Loto 6/49…

A doua categorie sunt femeile foarte încrezute, care încă îl mai așteaptă pe Făt Frumos pe calul lui cel alb. Dar ce să faci, ghinion. N-a venit până la 35 de ani probabil nici nu o să mai vină vreodată. Ele în schimb au rămas aceleași pretențioase, aceleași femei cu nasul pe sus, aceleași dive închipuite cu care evident nu poate nimeni să mai întemeieze o familie decât dacă se transformă în acel Făt Frumos și vine călare pe calul alb.

A treia categorie, divorțatele cu copii după ele sunt la fel cam problematice pentru că au obiceiul să pună copilul pe primul loc și tu ca bărbat vei fi mereu pe locul 2, și te vei simți dat la o parte pentru un copil care până la urmă nu este al tău, cu toate că tu te-ai angajat să-i porți de grijă „la pachet”.

Așadar, cel puțin în România, bărbații care au trecut de 35 de ani nu prea au șanse să-și mai întemeieze o relație serioasă…

Reply