Femei fatale la 13 ani

Sâni anemici la vedere, funduri, corpuri arcuite, îmbrăcăminte sumară. Cam așa ai putea să caracterizezi fata de 12 – 13 ani care are cont de Facebook în ziua de azi. I-au crescut și ei 3 fire negre undeva și se crede femeia fatală. Deja începe să-și adune toți pedofilii în lista cu cei peste 3000 de prieteni. Deja se crede Miss Popularitate din cauza celor 200 de like-uri pe care le adună la pozele ușor lascive pe care le postează pe Facebook în lipsa unor părinți vigilenți sau interesați.

Păi să nu ne mai mire violul din Vaslui, să nu ne mai mire violul din Dâmbovița dacă și  fetele de 12 – 13 ani au asemenea comportament, doresc să posteze în femeia fatală la vârsta asta în loc să-și vadă de carte. Păi eu când aveam 12 ani fetele stăteau de dimineața până seara cu nasul în cărți și încă se jucau cu păpușile. Nici vorbă să caute atenție sexuală. Nici nu aveau unde. Atunci nu exista Facebook, cred că mulți nici măcar calculatoare nu aveau acasă. Primul meu PC a fost la 14 ani.

Femei fatale la 13 ani cu sau fără acordul părinților?

Eu unul am urmărit destul de mult fenomenul și nu de puține ori am fost surprins să văd că părinții sunt făptași la conturile de Facebook al fetelor mult prea indecente pentru vârsta lor. Părinții sunt cei care fac conturile de Facebook celor mici, chiar pozează alături de ei în multe poze. Nu știu ce se întâmplă, poate că părinții se mândresc cu o frumusețe de fată și se laudă că-i populară.

„Ia uite câte like-uri are fata mea la poze” sau ceva de genul..

Pericolul expunerii pe Facebook la vârste foarte fragede

Uneori nu îmi vine să cred că părinții nu-și dau seama de pericolul expunerii pe Facebook. Mereu mă întreb cum de nu realizează că ai lor copii au 4000 de prieteni pe Facebook. De unde atâta lume? La 12 ani cred că nu cunoști mai mult de 200 de persoane în realitate, dintre care 30 sunt colegii tăi de clasă. De la 200 la 4000? Și bineînțeles că printre cei 4000 sunt și violatori  și pedofili, că altfel nu se explică de ce un om de 40 de ani ar trimite cerere de prietenie unei fetițe de 12 ani…

Cred că părinții ar trebui să își supravegheze mult mai serios copiii pentru că această expunere pe Facebook, chiar dacă nu implică poze lascive sau sumare, nu ferește de oameni care trimit cerere de prietenie cu alt scop. Fetițele de 13 ani care vor să pară femei fatale, trebuie să își vadă de carte, nu de contul de Facebook în care stau cu ochii toată ziua, butonând de zor like-uri la comentarii de genul „frumoasă” sau „foarte frumoasă”… Narcisismul acesta inspirat la vârstă fragedă naște monștri ai inculturii și îngâmfării. Și eventual victime ale pedofililor și ale violatorilor.

 

One Response - Add Comment

Reply