Despre mine – Alex Ciocan

2015-08-13 22.15.41Ce sa va spun despre mine? Ma numesc Alex Ciocan si ultimulgentleman.ro nu este altceva de cat unul dintre proiectele mele de suflet. Desi sunt prin blogosfera de mai bine de trei ani, mereu am simtit nevoia sa exprim niste ganduri intr-un loc putin mai ferit de advertoriale. Desi am peste 15 bloguri personale si de nisa, ultimulgentleman.ro ramane un proiect nemonetizat. Nu am de gand sa amestec aici afacerile cu placerea de a scrie.

Cu ce ma ocup?

Ei bine, scriu advertoriale prin intermediul PFA-ului propriu, de dimineata pana seara. O parte din ce scriu se duc pe blogurile mele, o parte sunt pur si simplu texte in format .docx pe care le trimit mai departe catre cei care ai nevoie de ele. Imi place sa dezvolt noi proiecte si sa construiesc in WordPress. Scriu si pe  blogit.diabloscomputer.ro, unde mi-am luat angajamentul ferm sa creez content de calitate demn de un blog de IT care sa stea pe prima pagina in Google.

De ce am vrut sa fac acest site?

Pur si simplu doream sa scriu niste articole de calitate pe marginea unor subiecte destul de interesante. Nu voiam ca aceste articole de calitate superioara sa se piarda prin marea de avdertoriale pe care le scriu zilnic si pe care le scriu pe cele 15 bloguri din reteaua proprie, asa ca am pus bazele acestui site ce restrange articole legate de femei, bun simt, bune maniere si nu in ultimul rand psihologie a societatii.

Sunt de parere in societatea contemporana incepe sa dispara incet ince notiunea de gentleman, de barbat care stie sa se poarte frumos cu o femeie, stie sa o respecte si sa o aprecieze. Odata cu aparita acestui site imi doresc sa incerc macar sa reinviu notiunea de bun simt, atat de rar si scumpa la vedere.

Pe acest site, respectiv ultimulgentleman.ro, nu veti gasi nimic altceva inafara de gandurile mele. Imi doresc sa scot la lumina un blog de calitate superioara si cred ca peste vreo 6 luni de la lansare voi reusi acest lucru. E nevoie de timp si bineinteles, chef de scris. Sper sa reusesc sa strang in jurul acestui blog niste cititori de calitate, care gandesc in aceeasi directie ca si mine.

3 Comments - Add Comment

Reply