În 2024 nu prea mai ai cu cine să te porți ca un gentleman, nimeni nu mai mulțumește măcar

Mi s-a întâmplat de multe ori, din buna creștere pe care am primit-o în cei 7 ani de-acasă, să țin ușa doamnelor și domnișoarelor atunci când am intrat sau am ieșit dintr-o incintă. Așa am fost eu învățat că trebuie să facă un gentleman, să respecte doamnele și domnișoarele și să le faciliteze accesul într-o incintă chiar dacă acest lucru presupune un gest extra, un efort fizic poate, timp pierdut și așa mai departe.

Problema pe care am observat-o eu este că nici măcar una din zece nu știe să spună măcar mulțumesc, atunci când cineva se poartă frumos cu ele. Cred că am ajuns o societate a sclavilor în care bărbații din disperare se fac preș la picioarele femeilor și astfel, acestea ajung să creadă că totul li se cuvine, inclusiv ca un fraier să le țină ușa deschis la scara blocului, la supermarket, și așa mai departe.

Femeile nu mai știu să aprecieze un gest frumos și sincer nu prea cred că este corect. O femeie trebuie să rămână feminină în esența ei și să aprecieze bărbatul care se poartă ca un gentleman. Din păcate vedem cu toții pe Tik Tok cum vorbesc majoritatea femeilor în ziua de azi și ce sunt în stare să facă pentru niște bani.

Reply