CE FEL DE SOLUTII OFERA CASIER TOTAL PENTRU MICII COMERCIANTI

Aplicația Casier Total a apărut destul de recent pe piața serviciilor din România și are un scop destul de simplu de înțeles: creșterea vânzărilor și a numărului de clienți pentru magazinele de cartier, micile supermarketuri, benzinării, entități comerciale de mici dimensiuni amplasate de obicei în zone care le caracterizează de obicei ca fiind „de cartier”. Adevărul este că în 2023, micile magazine de cartier au nevoie de ajutor pentru a-și crește numărul de clienți ca de aer, comerțul de mici dimensiuni din România a fost oarecum pus pe butuci de miile de supermarketuri gen Profi, Penny, LIDL, apărute printre blocurile noastre peste noapte, precum ciupercile după ploaie.

Ce fel de soluții oferă aplicația Casier Total pentru micii comercianți?

  1. Încărcare electronică. Din ce în ce mai mulți trecem la cartela PrePay, abandonând abonamentul. În ziua de azi la abonament nu prea mai ai avantaje, în afară de faptul că poți să-ți cumperi niște telefoane mobile la reducere și în rate. Beneficiile abonamentelor s-au diminuat drastic și aproape au dispărut în ultimii ani din cauza faptului că telecomunicațiile au început să se bazeze mai mult pe internet decât pe rețeaua GSM.

Astfel, cei care trec pe cartela PrePay au nevoie de o metodă de reîncărcare electronică pentru beneficii. Până nu demult, această operațiune se putea întâmpla doar la sediile și punctele de lucru ale operatorilor de telecomunicații însă odată cu dezvoltarea internetului, a apărut și opțiunea de a cumpăra o reîncărcare electronică de la magazinul din colțul blocului. Aplicația Casier Total permite micilor magazine să comercializeze și acest tip de produs, atât de necesar în ziua de azi. Nimic nu este mai enervant decât să-ți expire creditul pe cartelă, să ai nevoie de telefon urgent și să fii nevoit să pierzi timpul pe drumuri căutând o locație să cumperi o încărcare electronică.

  1. Încasare facturi utilități. Un serviciu mai mult decât util în special pentru seniorii care nu se descurcă să achite facturile la utilități pe internet, ori sunt adepții sfintei chitanțe. Acești clienți poți fi atrași spre magazine prin intermediul aplicației Casier Total, aplicație ce oferă acest serviciu de încasare facturi utilități și care reușește practic să ia oamenilor drumurile din picioare. În mod normal cei care preferă metoda clasică de plată a facturilor la utilități s-ar fi dus pe la bănci sau pe la Poșta Română de unde ar fi primit chitanță drept dovadă de plată. Ei bine, prin intermediul aplicației Casier Total oamenii își pot plăti facturile chiar la colțul blocului fără să mai fie nevoiți să umble kilometri întregi până la cea mai apropiată bancă mai ales acum în toiul verii când temperaturile depășesc 35C.
  2. Achiziție rovinietă. Amenzile pentru lipsa rovinietei „s-au scumpit” anul trecut simțitor, efectiv s-au dublat. Dacă în trecut reușeam să scăpăm cu 125 RON amendă pentru lipsa rovinietei la autoturisme, începând cu 30.04.2022 amenzile urcă până la 550 RON, minimul fiind 275 RON. Mulți dintre noi ne-am trezit cu plicuri de amenzi acasă din partea CNAIR și din păcate lipsa rovinietei nu a fost rea voință, ci pur și simplu am uitat să o cumpărăm atunci când am ieșit din localitate. Rovinieta pentru autoturisme costă 15 RON pe 7 zile, nu cred că dorește cineva să economisească 15 RON și să fie ulterior nevoit să achite 275. Ei bine, aplicația Casier Total vine în ajutorul clienților magazinelor de cartier și le pune la dispoziție acest serviciu de încasare rovinietă. Cu siguranță este un serviciu salvator pentru multă lume, mulți uituci vor scăpa de eventuale amenzi știind că rovinieta e la colțul blocului.

Cât costă aplicația Casier Total?

Aplicația Casier Total este gratuit de achiziționat și gratuit de folosit pentru micii comercianți. Discutăm practic de o investiție 0. În plus, micii comercianți primesc un comision pentru fiecare tranzacție efectuată prin intermediul aplicației astfel încât la final de lună să existe și un profit frumos. În linii mari, nu există niciun inconvenient pentru micii comercianți dacă doresc să achiziționeze și să folosească aplicația Casier Total. Vor reuși să-și crească și vânzările și numărul de clienți în același timp, ceea ce poate aduce în prim plan și o strategie de dezvoltare pe termen lung.

3 Comments - Add Comment

Reply