2 greșeli pe care le fac femeile cu copii atunci când caută o relație

Fenomenul femeilor cu copii care-și caută o relație s-a amplificat în ultimii ani în România, tot mai multe divorțuri apar prin tribunale, prea mulți bărbați care nu-și asumă copii pe care-i aduc pe lume trăiesc printre noi. E dureros să vezi o mamă singură, cu copilul după ea, orice femeie ajunsă în stadiul de mamă își dorește să aibă parte de un bărbat în care să-și pună baza, cu care să-și facă planuri de viitor, cu care să-și crească copilul până la urmă însă din păcate femeile care doresc o relație deși au copii din altă relație, fac câteva greșeli care le împiedică să-și găsească o relație stabilă.

2 greșeli pe care le fac femeile cu copii atunci când caută o relație

  1. Vorbesc non stop despre copil – nu este ceva greșit să vorbești despre copilul tău, dar trebuie să ții cont de faptul că dacă ieși cu cineva, persoana respectivă vrea să te cunoască pe tine, apoi ulterior și pe copilul tău. Dacă tu-i vorbești non stop despre copil este clar că pe tine nu te interesează altceva și va fi destul de dificil să găsești pe cineva care să accepte un astfel de mod de a fi.
  2. Sunt foarte pretențioase – se uită la aspectul fizic, se uită la situația financiară, se uită la multe lucruri care să le fie lor favorabile si acest lucru alungă bărbații pentru că discutăm despre niște oameni care sunt trecuți poate de 30 de ani și care doresc o relație sinceră, nu doresc o femeie care să pară a fi pe interes. E normal ca femeie sa îți dorești stabilitate economică dar e greșit să alegi partenerul în funcție de asta. Uneori un bărbat sărac e dispus să facă mult mai multe lucruri pentru tine decât unul comod și bogat.

În concluzie, femeile care au copii din alte relații reușesc destul de greu să-și găsească o relație și asta din păcate numai din cauza lor, atât timp cât prioritizează copilul și sunt pretențioase și la alte lucruri.

Reply