Care sunt pretențiile unei femei nemăritate, trecută de 35 de ani

Femeile nemăritate care ajung la 35 de ani au un cu totul alt set de pretenții față de femeile mult mai tinere, să zicem la 20 – 25 de ani și este oarecum normal să fie așa. Odată cu vârsta vine și maturitatea de cele mai multe ori. Dar care sunt atunci pretențiile unei femei trecută de 35 de ani? Ce-și dorește ea de la viață și ce așteptări are de la un partener?

În primul rând, femeile trecute de 35 de ani se apropie de vârsta la care nu mai pot face copii, sau dacă pot, le va fi destul de greu să rămână însărcinate, așa că de acest aspect trebuie ținut cont în primul rând. Cu toții ne dorim o familie așa că nu este nimic ciudat ca o femeie trecută de 30 de ani să-și dorească măcar un copil. Este instinctul de mamă acolo…

În al doilea rând, femeile trecute de 35 de ani sunt foarte pretențioase atunci când vine vorba despre alesul partenerului. Ele știu că probabil este ultima lor încercare de a-și întemeia o familie frumoasă, cu copii și cu tot ce trebuie, așa că se uită la multe aspecte, începând de la situația financiară și terminând cu serviciul, dacă este sau nu unul de viitor.

Stabilitatea financiară este foarte importantă atunci când decizi să întemeiezi o familie, mai ales atunci când ai un copil. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să stai cu chirie, să ai probleme financiare, să nu aibă cine să te ajute și astfel să riști să ajungi cu copii cu tot în stradă. Stabilitatea financiară e foarte importantă pentru femeile trecute de 35 de ani.

One Response - Add Comment

Reply