Oare câte fete de 12 ani mai sunt virgine?

Îmi pun întrebarea asta de fiecare dată când ies din casă pentru că de fiecare dată când ajung pe stradă văd fete de 12 ai cu cururile la vedere, cu Facebook la vedere care nu discută despre altceva în afară despre băieți. Eu când aveam 12 ani, fetele încă se mai jucau cu păpușile și grija lor principală era cartea. Cât despre modul în care se îmbrăcau? Nici vorbă de pantaloni mai scurți decât fundul în sine sau ceva de genul… Oare atât de mult s-a degradat societatea în acești 15 ani?

Păi să nu ne mai mire faptul că la 13 ani deja pozează în dive pe Facebook și femei fatale, să nu ne mai mire că la 12 ani sunt adevărate profesoare de sex din moment ce au la dispoziție internet și părinți idioți. Să nu ne mai mire că se strigă pe toate străzile „Viol Viol” când societatea se zbate între indecență și prostie de mai bine de 15 ani.  Așa e la modă în 2016, fetele de 12 ani să se îmbrace ca pe centură și să umble după băieți evident, mai mari decât ele.

Cred că vom ajunge în situația în care fetele for fi profesoare de sex de la 9-10 ani, eventual chiar din clasa întâi dacă în doar 15 ani, acestea și-au schimbat prioritățile atât de mult.  De la carte și păpuși au trecut la sex și popularitate pe Facebook. Dacă te gândești la câți ani au părinții acestor fete, o să realizezi că sunt tinerii crescuți în libertate, nu în comunism. Păcat că libertatea nu i-a învățat cum să-și crească copiii, păcat că societatea s-a degradat atât de mult în ultimii 20 de ani.

Reply