Mai există femei muncitoare sau toate continuă să lucreze la buzunarul lui tati și la 20 de ani?

Cu toate că foarte multe tinere continuă să muncească la buzunarul lui tati chiar și după ce împlinesc frumoasa vârstă de 20 de ani, există fete care decid că e momentul să se angajeze. Întotdeauna am să apreciez fetele care sunt muncitoare și preferă să ia un job prin hipermarketuri decât să stea în continuare pe banii părinților. Chiar zilele trecute am fost pe la Carrefour în Drobeta Turnu Severin și ca la casa de marcat m-a întâmpinat o fată de 19-20 de ani.

Am fost plăcut surprins întrucât eram obișnuit ca pe asemenea posturi să lucreze doar femei mature, trecute de 30 de ani, cu experiență. Iată că există și fete tinere care vor să muncească și le place să muncească și vor să învețe să muncească.

A fost o surpriză foarte mare pentru mine întrucât la Severin e la modă să stai la spart de semințe la scara blocului până pe la 30 de ani,  să consideri salariul minim pe economie prea înjositor pentru tine, deși ești genul de om care nu știe să facă nimic.

Există și mironosițe care nu au de gând să se ducă la muncă, fiind ținute de părinții cu bani. Despre ele nu am să vorbesc astăzi întrucât nu cred că are rost. Sunt niște caractere mult prea mici să le băgăm în seamă cu toate că sunt multe la număr. Eu asemenea specimene prefer să evit.

Voi ce credeți? Cunoașteți multe tinere de 19-20 de ani care vor să muncească sau cunoașteți mai multe mironosițe ținute de părinți, ori frumuseți închipuite care îl așteaptă pe Făt Frumos cu BMW pe care să-l ia de bărbat și astfel să nu fie nevoite niciodată să se ducă la muncă?

Reply