Violul din Dâmbovița

Cred că nimic nu poate fi mai sinistru pe lumea asta de cât un alt viol ce implică 7 bestii. Eu unul nu credeam că după violul din Vaslui, care a făcut înconjurul lumii cred, o să apară încă un caz asemănător mai ales că vinovații au fost pedepsiți. Nu credeam că o să se întâmple un caz asemănător în viitorul apropiat. Iată că s-a întâmplat la Dâmbovița unde 7 bestii au violat o fată de 16 ani. Oare ce pedepse ar trebui implementate pentru ca asemenea evenimente să nu se repete?

De ce avem violul din Dâmbovița la scurtă vreme de la violul din Vaslui?

E clar că oamenii nu au frică de lege. E clar că oamenii nu au teamă de faptul că pot sta după gratii zeci de ani. Fiecare face exact ce dorește în țara asta care se pare că e din ce în ce mai dificil de guvernat. Aici domnește legea junglei și sunt de părere că ar trebui aplicate niște pedepse exemplare pentru acest caz din Dâmbovița. Cum vine asta? Adică au fost pedepsiți cei din Vaslui, a aflat o țară întreagă și acum chestia asta nu mai contează pentru nimeni? Câtă nepăsare să fie în jur?

Sunt de părere că în acest caz ar trebui să se meargă pe pedepsele maxime, să le dea la fiecare câte 20 de ani de pușcărie, întrucât sunt foarte tineri, între 18 și 24 de ani. Să iasă din pușcării când vor mai avea puțin până la pensie, altfel nu se potolesc. Nu e posibil să faci același lucru după ce un caz asemănător a făcut vâlvă în întreaga țară. Chiar nu îmi vine să cred una ca asta.

Satul, de partea violatorilor și cu ocazia acestui viol din Dâmbovița

Ca și în cazul de la Vaslui, și la Dâmbovița satul este gata gata să sară în apărarea băieților care au violat câte 7 o fetiță de 16 ani. E o mentalitate strâmbă aici, sunt niște oameni care pentru a-și apăra pe cei dragi, nu vor să țină cont de nici o lege. Femeia e curvă și chestii de genul auzi dinspre gura satului. Păi mă frate, femeia poate să fie curvă dar Nu înseamnă NU. Și pe una de pe centură dacă o iei cu japca și nu vrea să întrețină relații sexuale cu tine, tot viol este.

Ce trebuie să se întâmple ca să nu mai apară alt viol în grup

Se pare că 7 este cifra magică în ultima vreme, mai în glumă mai în serios. Este oribilă ideea ca un singur bărbat să violeze o femeie, ce să mai zicem de 7 vs o copilă, că la 16 ani nici măcar femeie nu este… Cred că acești nemernici, aceste bestii ar trebui închiși vreo 20 de ani cel puțin, fără posibilitatea de eliberare mai  devreme, că la noi pușcăria e o bătaie de joc totală: ieși la jumătate din pedeapsă dacă te porți bine și scrii cărți. Apoi, înainte de a fi închiși, să fie castrați și eventual să și se taie organele genitale de tot, să nu se mai poată apropia de o femeie vreodată, că nu merită.

Știu că sună drept o soluție destul de dură, dar cred că doar așa se poate băga frica în oameni. Căci frica este singurul paznic al normalității într-o societate precum a noastră, în care nimeni nu se mai teme de lege. E prea blândă legea cu violatorii, prea blândă.

Reply