Două locuri ideale pentru achiziția de mașini second hand

Să cumperi o mașină la mâna a doua de la un proprietar român este sinonim cu țeapa. Nimeni nu mai este corect, cinstit sau sincer în țara asta și te poți trezi de multe ori că ai cumpărat o mașină cu multe defecte ascunse, cu care vei fi nevoit să stai mai mult prin service decât să te plimbi. E clar că nimeni nu vrea o mașină la care să aibă ce repara și de care să stea departe vreo lună după ce o cumpără doar pentru a remedia niște probleme pe care fostul proprietar nu le-a menționat la cumpărare. Acestea fiind spuse, să vedem în cele ce urmează de unde poți cumpăra mașini la mâna a doua astfel încât să stai departe de celebra păcăleală, de celebra găinărie a românului de rând. Vom face referire la mașinile cumpărate din străinătate și la mașini second hand la Auto Erebus, unul dintre puținii dealeri din România care pe lângă automobile noi, vinde și second hand.

Două locuri ideale pentru achiziția de mașini second hand

  1. Achiziția din străinătate. Este foarte recomandat să cumperi mașini de oriunde din lume, numai de la români nu. Am spus mai devreme faptul că românii sunt nesinceri în momentul în care își scot mașinile la vânzare și vor face tot posibilul să investească în mascarea defectelor, nu în rezolvarea lor. Tu, viitor proprietar, vei avea surpriza să ajungi cu mașina acasă și a doua zi pur și simplu să nu mai pornească, din motive pe care le vei afla ulterior după o diagnoză în service.
  2. Achiziția de la Auto Erebus. Dealerul în schimb, este genul de persoană juridică care poate fi trasă la răspundere pentru faptele sale. Un dealer nu va încerca niciodată să te păcălească cu mașini second hand pentru că discutăm despre un business care trebuie să prospere, nu să se afunde în neseriozitate. În lumea auto, veștile proaste circulă cu viteza ciumei așa că dacă un dealer a dat o țeapă cuiva, internetul va fi plin de asemenea discuții, este foarte simplu de verificat. Achiziția de mașini second hand de la dealeri este o soluție foarte bună pentru cei care nu doresc să plece în străinătate să-și cumpere mașină de la oameni serioși.

Reply