Cand e momentul sa faci primul pas?

Putini sunt cei care stiu cand e momentul sa faca primul pas in abordarea unei femei pentru o relatie

Stim cu totii cat de dificil este sa incepi o relatie. Pornesti dintr-un punct A in care nu ai nimic si trebuie sa ajungi intr-un punct B in care le ai pe toate: intelegere, iubire reciproca, ajutor reciproc, etc. Dupa cum spune traditia, barbatul este cel care face primul pas. Nu stiu de ce avem aceasta traditie, insa probabil fetele sunt mai rusinoase, mai timide.

Barbatul este cel care trebuie sa faca primul pas si din cauza mentalitatii raspandita in societatea contemporana, mentalitate conform careia femeia este cea care isi alege barbatul. Putine sunt cazurile in care o femeie este cea care abordeaza un barbat. Din punctul meu de vedere, barbatul trebuie sa fie cel care isi alege, insa cine-s eu sa ma pun cur in drum in calea mentalitatii colective din Romania?

O femeie adevarata nu este abordata niciodata pe Facebook

Probabil, am observat cu totii faptul ca femeile din ziua de azi sunt mult mai dificil de abordat, e mai dificil sa le stranesti interesul si asta din cauza narcisismului de pe Facebook. Femeile contemporane adora sa fie admirate si laudate, iar Facebook este reteaua de socializare ce le ofera exact ceea ce isi doresc. Astfel, cu atata admiratie si zeci, sute de like-uri, multe femei devin prea mandre sa se mai lase abordate, pe sistemul “are balta peste din moment ce primesc atatea complimente si like-uri”

Un gentleman adevarat nu abordeaza niciodata o femeie pe Facebook, pe reteaua de socializare unde nimic nu este ceea ce pare si nimeni nu este cine se da a fii. Femeile adevarate nu si-au creat cont de Facebook pentru a cersi admiratie sau pentru a strange sute de like-uri. Trebuie sa intelegeti faptul ca o femeie foarte populara si foarte cautata intotdeauna o sa strambe din nas atunci cand o sa i se ofere ceva. Cu cat esti mai ridicat in slavi cu atat ai proasta impresie ca ti se cuvine mai mult.

Nu va puneti sperante ca va veti gasi jumatatea pe Facebook pentru ca aceasta retea de socializare este folosita destul de gresit de romani. Stiu ca ne este mai usor sa spunem ce simtim atunci cand suntem ascunsi in spatele unui monitor, insa o relatie adevarata nu ia niciodata nastere in mediul virtual. Sentimentul este ceva real, nu virtual.

Esti un gentleman si ai cunoscut o femeie super ok in realitate, cand e momentul sa faci primul pas?

Dupa cum va spuneam mai sus, din pricina mentalitatii romanesti, barbatul este cel care trebuie intotdeauna sa faca primul pas. Prietene, esti osandit, n-ai de ales. Trebuie sa-ti iei inima-n dinti cum se spune si sa treci la fapte. Bineinteles ca nu stii cand e momentul sa faci primul pas, insa iata cateva indicii care te pot ajuta sa-ti dai seama si care te vor ajuta sa fii 100% sigur si de reusita. Aici nu e loc de jumatati de masura sau de incercari…

E momentul sa faci primul pas atunci cand:

  • Stii foarte bine cum trebuie sa fie femeia pe care ti-o doresti. Daca nu ai o idee bine formata asupra ceea ce-ti doresti, mai bine te mai gandesti. E posibil sa te alegi cu ceva ce nu-ti trebuie.
  • Cunosti femeia de cel putin doua luni, va intalniti destul de des si ai habar de gusturile ei. Nu ma refer aici la fata care lucreaza la shaormerie, pe care ai vazut-o de 2 ori si ti s-a pus pata pe ea. Nu, niciodata o femeie nu se abordeaza dupa ce ai vazut-o de 2 ori.
  • Esti sigur 100% ca e libera de contract, nu are pe cineva, nu este maritata. Mainile ei iti pot spune treaba asta, poti sa vezi daca are verigheta. Nu trebuie sa o intrebi, fii subtil, fii gentleman. Auzi din discutiile altora daca are pe cineva sau nu.
  • Constati ca nu e genul care rade cu toti tiganii sau cu toti golanii. Tu ai nevoie de o femeie care sa fie a ta, nu a orasului.
  • Esti sigur ca te place cat de cat. Faptul ca-ti pune intrebari este un semn destul de bun in acest sens. O fata care e interesata de tine intotdeauna iti va pune intrebari si va fi vorbareata. Va fii zambitoare si plina de voie buna in prezenta ta.
  • Constati ca aveti aceleasi pasiuni si sunteti cam pe acelasi nivel de inteligenta. O femeie mai desteapta de cat tine nu te va baga in seama, una mai slab dotata intelectual te va plictisi.
  • Asigura-te ca cea pe care o vrei este la fel ca tine. Daca vrei o fata libertina si tu esti un lipicios, sunt sanse mici sa reusesti sa-i atragi atentia si daca printr-o minune vei reusi treaba asta, relatia nu va dura. Baietii care iubesc mult sunt catalogati drept gelosi de fetele libertine si invers. N-ai nevoie de circ in fiecare zi dar nici de senzatia ca nu-ti acorda atentia pe care tu o vrei.

Primul pas trebuie facut atunci cand esti sigur de rezultat, altfel e posibil sa ai parte de un esec si sa fii respins. Sunt de parere ca trebuie sa avem cat mai putine esecuri in viata si cred ca le putem controla destul de bine daca suntem atenti la detalii. Da, atentia la detalii nu trebuie sa-ti lipseasca atunci cand vrei sa faci primul pas, nici spontaneitatea, increderea in tine. Un gentleman adevarat reuseste intotdeauna ceea ce isi propune.

 

Reply