TOP 15 piese romantice ale anilor 80-90

Să fii un gentleman înseamnă să fii în primul rând romantic. Trebuie să fi acel gen de bărbat întotdeauna impecabil, care oferă acel trandafir roși exact la momentul potrivit, pe muzica potrivită. Ei bine, astăzi, vom discuta puțin despre muzica unui gentleman.

Eu unul, atribui această muzică cu cea a anilor 80-90 și am ales cele mai reprezentative 15 piese romantice pe care orice gentleman trebuie să le iubească. Evident, e nevoie de o cultură muzicală mai specială pentru a iubi sau a înțelege măcar muzica anilor 80-90. Fără să mai stăm la vorbă, haideți să trecem în revistă cele mai frumoase piese romantice ale anilor 80-90.

TOP 15 piese romantice ale anilor 80-90

1. Roxette – It Must Have Been Love

2. Elton John – Sacrifice

3. Glenn Mederios – nothing gonna change my love for you

4. George Michael – Careless Whisper

5. Kelly Family – I Can’t Help Myself

6. Alphaville – Forever Young

7. Cutting Crew – (I Just) Died In Your Arms

8. The Police – Every Breath You Take

9. Richard Marx – Right Here Waiting

10. UB40 CAN’T HELP FALLING IN LOVE

11. Michael Bolton – How Am I Supposed To Live Without You

12. Scorpions – You and I

13. Eric Carmen – Hungry Eyes

14. Modern Talking – Lady Lai

15. Lionel Richie- LADY


Acum, dacă mă întrebați pe mine, cred că ar fi cel puțin 100 de piese de trecut în revistă, însă am încercat să scot la iveală cele mai importante 15 dintre ele din punctul meu de vedere. Muzica bună trăiește liniștită pe YouTube și din fericire o avem la îndemână de fiecare dată când simțim nevoia sau responsabilitatea să fim atenți cu femeia importantă din viața noastră.

Reply