Când vrei să cumperi un cadou pentru Secret Santa, jubi.ro îți vine în ajutor

Secret Santa este un eveniment împrumutat recent în cultura noastră și are la bază dăruirea de cadouri într-un cerc restrâns, de către persoane care rămân oarecum anonime. Știi că darul este venit din cercul respectiv dar nu știi exact de la cine este. Este genul acela de eveniment la care toată lumea dorește să participe și care reușește să aducă mai devreme spiritul Crăciunului în viețile participanților.

Un cadou Secret Santa este destul de dificil de ales pentru că trebuie să îndeplinească simultan mai multe cerințe. În primul rând, trebuie să fie ceva special dar care să se potrivească oarecum cu personalitatea celui care urmează să-l primească. În al doilea rând, cadoul Secret Santa trebuie să aibă un preț foarte atractiv, evenimentul fiind unul oarecum simbolic, cadoul oferit nu trebuie să destabilizeze financiar. În al treilea rând, cadoul trebuie comandat de pe un site care chiar să-l trimită în timp util, nu după Crăciun, nu după Revelion, cum pățim mulți dintre noi care facem comenzi online în decembrie.

Dacă știi că urmează să participi la iarnă la un eveniment de tip Secret Santa, ai face bine să îți pregătești cadourile de acum, când nu este bătaie pe cadouri cum este de obicei în preajma sărbătorilor. Evident, dacă dorești să dăruiești lucruri cu adevărat interesante, care să stârnească simpatia celor care le vor primi, trebuie să apelezi la magazine specializate precum jubi.ro.

Jubi.ro reprezintă un magazin recent intrat pe piața cadourilor online din România și își propune să aducă în prim plan cel mai bun raport calitate-preț pentru produsele pe care le comercializează. Discutăm despre un magazin care vine și cu o idee nouă de cadou, vine cu niște produse unice pe care nu le mai poți găsi în alte magazine online, cu tematică asemănătoare. Iată câteva idei de cadouri pentru cei care sunt interesați de un cadou Secret Santa, care pot fi achiziționate de pe jubi.ro.

Idei de cadouri Secret Santa pe care le poți comanda pe jubi.ro

APARAT DE CURĂȚARE FACIALĂ

Un concept destul de interesant, adunat într-un produs ieftin dar eficient în același timp, motiv pentru care se transformă într-un cadou Secret Santa perfect pentru cei care au de dăruit unei femei. Este mai mult decât evident faptul că toate femeile sunt interesate de curățarea cât mai temeinică a tenului, astfel, acest aparat capătă și caracterul util, perfect pentru cei care doresc să-l transforme într-un cadou.

CANĂ TERMOSENSIBILĂ

Cana termosensibilă își schimbă înfățișarea externă în momentul în care se toarnă în ea un lichid cald. Este un concept nou, care reușește să producă o surpriză excelentă în cazul în care este dăruită drept cadou Secret Santa. De fapt, este un cadou fantastic pentru orice ocazie, mai ales pentru persoanele care sunt pasionate de horoscop, zodii, constelații, astronomie, astrofizică, etc.

CANA CU ASMESTECARE AUTOMATĂ

Trebuia să punem aici și un exemplu de cadou ceva mai trăsnit, iar cana cu amestecare automată este perfectă pentru această situație. Gata cu lingurița care mereu e greu de găsit și care după folosire trebuie neapărat spălată. Acest cadou amuzant rezolvă o problemă uriașă pentru cei care nu pot funcționa la prima oră dacă nu bagă nasul într-o cană plină cu cafea fierbinte ?

Reply