Bradul de Crăciun artificial – practic, ieftin și simplu de instalat

Cu toate că mai sunt câteva luni bune până la Crăciun, nu strică să fii un pic gospodar și să te gândești de acum la brad. Evident, nu ai cum să cumperi acum unul natural care să reziste încă vreo 4 luni, însă un brad de Crăciun artificial, din plastic, ar fi mai mult decât indicat. Brazii artificiali au început să devină o modă și în România și nu este foarte greu de înțeles de ce. Aceștia au foarte multe avantaje și reușesc să se plieze perfect pe mentalitatea noastră.

Acești brazi de Crăciun artificiali sunt exact ceea ce-și doresc românii în sens larg, și anume niște obiecte ieftine, care pot fi reutilizate în viitor. S-a cam dus moda cu bradul natural cumpărat anual de pe meleagurile noastre, mulți dintre noi am făcut niște calcule simple și am constatat cam câți bani putem salva dacă reutilizăm bradul de Crăciun. Banii respectivi se pot duce lejer în cadouri sau spre „masa bogată” despre care știm cu toții că nu trebuie să lipsească. În fond și la urma urmei, brazii ecologici, din plastic, sunt agreați în întreaga Europă, în întregul Occident.

Unul dintre motivele pentru care foarte mulți români au început să fie interesați de brazi artificiali premium, se rezumă la faptul că după ce trece Crăciunul, aceștia se strâng frumos și se depozitează într-o debara sau în garaj. Este foarte bine mai ales pentru copii care nu trebuie să mai trăiască drama aruncatului la gunoi. După cum bine știm, imediat după Crăciun, brazii naturali împodobiți cu atâta bucurie de copii, ajung la tomberoanele de gunoi. Este păcat pentru că cei mici se atașează foarte mult de acești pomișori, ultimul lucru pe care l-ar face ar fi să-i arunce.

Bradul de Crăciun artificial este și foarte simplu de instalat. Mulți dintre cei care au decis să stea departe de el până acum, au făcut-o în mod expres din pricina faptului că au considerat că este greu de asamblat și că o să dureze exagerat de mult până or să-l vadă în picioare. Ei bine, nu este chiar așa. Durează într-adevăr puțin asamblarea dar să fim serioși, este un procedeu destul de simplu, nu se trimit rachete în cosmos. Copiii vor fi cu siguranță cei mai încântați dacă procedura de asamblare a bradului de Crăciun va dura un pic mai mult decât s-ar fi intuit.

Dacă te bate gândul să cumperi și tu asemenea „unelte” pentru Crăciun, trebuie să știi că aici găsești brazi artificiali ieftini. Dar atenție, nu sunt ieftini pentru că sunt de proastă calitate. Sunt ieftini pentru că se vând cu câteva luni înainte de Crăciun și e normal să fie prețurile mai mici, sunt ieftini pentru că discutăm despre un magazin de profil, nu de un hipermarket al cărui target să fie exploatarea la maxim a marjei de profit, sunt ieftini pentru că nu toată lumea are în plan pricopseala peste noapte. Există din fericire și oameni (puțini ce-i drept), care țin mai mult la dezvoltarea durabilă a afacerii, nu la jumulirea până la ultimul leu a profitului.

One Response - Add Comment

Reply