Este Mercedes-Benz GLE 400 Coupe 2021 masina pe care ți-o dorești?

Dacă alegi să te bucuri de noul Mercedes GLE 400 Coupé, vei simți strălucirea unui autovehicul creat pentru confort, siguranță și stil. Acest model de la Mercedes a fost lansat în februarie 2021 și încântă prin liniile dinamice, performanțele tehnice de excepție și eleganța designului tipic Mercedes Benz.

Forța motorului de 330 cp și capacitate cilindrică de 2923 cmc este dublată de un consum mediu de motorină de circa 8.1 l/100 km în oraș și doar 5.6 pe autostradă sau 6.6 în variantă mixtă. Așadar, dacă mașinile cu motor Diesel sunt preferatele tale, Mercedes GLE este gata să te uimească cu performanțele sale la drum lung.

De ce alegi Mercedes GLE 400 Coupé

Proiectat pentru siguranța ta, acest autovehicul cu 5 locuri este realizat din materiale Premium, atât în ceea ce privește aspectul exterior și motorizarea, dar și interiorul și dotările suplimentare. Silueta elegantă dar cumva robustă a noului GLE Coupé te va încânta. Prevăzut cu un parbriz plat, o caroserie destul de joasă și designul înclinat în spate definesc acest nou model Mercedes.

Grila neagră cu aspect de diamante poartă cu mândrie sigla cu stea Mercedes  iar aerul sportiv si dinamic al mașinii te va convinge. Autovehiculul este dotat cu oglinzi exterioare acționate electric, volan îmbrăcat în piele, ornamente de piele bej și negru în interior. Luxul și confortul sunt la îndemâna ta, iar condusul pe distanțe lungi devine o plăcere.

Nu este un simplu SUV, deși roțile masive de până la 22 inch îi oferă robustețe și forță. Este un autovehicul menit să inspire dinamism, plăcerea vitezei și confortul tipic oferit de un interior elegant. De aceea, GLE Coupé îți va sublinia personalitatea și se va mula exact pe nevoile tale.

Designul interior este punctat de elemente și dotări de ultimă oră, căci noile tehnologii de navigație își găsesc locul firesc în acest autovehicul de top. Indiferent de situație, pe drumuri dificile sau pe autostrăzi line, modelul GLE Coupé te conduce pe cel mai bun traseu, fiind dotat cu sistemul Mercedes-Benz Intelligent Drive. Tu te poți bucura de călătorie și de plăcerea șofatului, o experiență sigură și comodă. Timpul pe care îl petreci la volanul noului model GLE 400 Coupé îți va oferi starea de bine pe care o cauți.

Confort și siguranță în noul GLE 400Coupé

Pentru un sprijin mai comod scaunele sport au un design menit să relaxeze, cu suport lombar în patru sensuri, iar stilul tău de conducere nu va avea cu nimic de suferit. Îți ajustezi automat scaunul, având funcție de memorare. Pe locurile din spate, pasagerii se pot bucura de spațiu cu adevărat generos și confort al banchetei.

O parcare nu mai este deloc o dilemă, indiferent de spațiu, căci GLE Coupé poate fi prevăzut cu pachetul cu cameră video pentru mersul cu spatele, iar asistența la parcare, mișcările și manevrele sunt atent controlate. Bazează-te pe PARKTRONIK și vei simți diferența. Camera cu rotire de 360 de grade este special concepută pentru precizie și acuratețe la parcare, iar riscul de accident scade la minim. În parbriz ai instalată camera de supraveghere trafic iar hărțile de navigație instalate te conduc în siguranță pe orice drum.

Atmosfera agreabilă din interiorul mașinii este completată de sistemul multimedia MBUX, sonorizare excelentă și o lumină ambientală cu proiecție logo, concepută să relaxeze.

Fiecare detaliu de design și dotare tehnică sunt concepute pentru o experiență unică. Dacă vrei să te mândrești cu o bijuterie a tehnicii, un model elegant și puternic, atunci noul Mercedes GLE 400 Coupé este viitoarea ta mașină. Nu ezita să îi testezi performanțele într-un drive-test și vei fi impresionat de alura dinamică și ușurința cu care o vei conduce.

 

 

One Response - Add Comment

Reply