Puterea informației și skincare education

Îngrijirea pielii este esențială pentru obținerea unui ten sănătos și luminos. Ești copleșit de o mulțime de produse cu eticheta de anti-aging, anti-acnee, hidratare, luminozitate, fermitate etc care îți promit pielea mult visată. Însă pentru a face alegerile potrivite trebuie să fie mai multă educație și informație accesibilă.

Cât de important este să știi ce incluzi în viața ta? De la produse alimentare, vitamine, medicamente până la produse de skincare, tot ce folosești are un impact major asupra organismului tău.

Informația este la îndemâna tuturor, trebuie doar să știi unde și ce să cauți. Termenul de skincare cuprinde o mulțime de noțiuni, include puțină anatomie, puțină chimie și nu în ultimul rând o vedere clară asupra ingredientelor din produsele pe care le alegi.

Pentru a înțelege importanța îngrijirii pielii și ce înseamnă o piele sănătoasă, întâi de toate trebuie să întelegi puțin cum funcționează pielea și mai ales cum funcționează pielea ta. Este important să-ți cunoști tipul pielii, tolerabilitatea ei și nu în ultimul rând să recunoști semnele prin care încearcă să-ți arate că nu acceptă anumite produse. Toate aceste lucruri te ajută să alegi ingredientele potrivite pentru tine, să știi când un produs este tolerat sau nu și să ai o rutină de îngrijire care poate să-ți ofere numai beneficii.

Fiecare ingredient are propria poveste, de la locul de unde provine, roluri, beneficii pâna la ce tip de ten se poate bucura de magia lui. De aceea este bine (atât pentru tine cât și pentru pielea ta) să ai câteva cunoștințe despre ingredientele pe care le folosești sau ai vrea să le încerci. Este un tărâm nelimitat cu o mulțime de oportunitați, trust me!

Este nevoie de un echilibru ideal. Multe din produsele care există pe piață, din păcate, sunt nocive. Unele pot fi nocive doar dacă nu sunt corect aplicate, spre exemplu. Suntem într-o situație delicată și e dificil să poți afla singur ce este sănătos pentru pielea ta, și doar cu puține cunoștințe de bază, poți înlătura ușor majoritatea produselor nocive. Până la urmă, scopul este educația. Poți obține această educație pe About Skin, un blog care abordează SkinCare-ul educational și științific

Având o înțelegere mai bună a ingredientelor, te va ajuta pe viitor să încerci și să adopți procedee de SkinCare mult mai ușor.

Love your skiN!

 

 

Reply