Tutorial – cum să finalizezi o renovare fără să divorțezi

De când lumea și Pământul, renovarea casei a fost mărul discordiei în cupluri și familii. El vrea o culoare, ea vrea altă culoare, el vrea o baie în plus ea o debara în plus, și așa mai departe. Dacă urmează să renovezi casa și nu vrei să te trezești cu dosar de divorț în tribunal, iată care sunt lucrurile la care trebuie să fii atent. Sunt câteva sfaturi simple care vor aduce în prim plan o renovare fără certuri.

Tutorial – cum să finalizezi o renovare fără să divorțezi

  1. Implică-ți întreaga familie – dacă ești căsătorit și ai copii, cu atât mai bine. aceștia vor vedea cât de greu este să vopsești un perete, cu siguranță nu vor mai scrie pe el a doua oară. de asemenea, dacă muncește toată lumea sunt slabe șanse să apară reproșurile că unul face ceva iar celălalt stă. Acesta este de fapt cel mai des întâlnit motiv de ceartă în cuplurile care renovează.
  2. Atribuie sarcini – unde-s doi, poate să crească puterea dar se poate în același timp să vă călcați pe picioare unul pe celălalt. Trebuie să aibă fiecare treaba lui, cel mai bine. Dacă unul vopsește în baie, celălalt poate să facă altceva prin dormitor. La final de zi, progresul va fi unul real. Este un sfat foarte important pentru cuplurile în care există două capete tari, în care se cedează greu.
  3. Impune termene limită – ar fi bine ca atunci când vă apucați de o renovare, să o duceți la capăt într-un timp cât mai scurt. Nu prea scurt, pentru a nu face rabat la calitate dar ar fi indicat să existe un deadline pentru orice operațiune, altfel, renovarea se va întinde la infinit. Și cu cât ține mai mult, cu atât va crește tensiunea, vor începe să apară certurile.

One Response - Add Comment

Reply