Pariuri sportive online – cum să câștigi un salariu minim pe economie cu biletul zilei la fotbal

Cu toții căutăm metode alternative pentru a mai face un ban în plus. Traiul în România este departe de perfecțiune, sau măcar de normalitate. Cine dorește să continue să-și facă un viitor în România, trebuie să dea un pic mai mult din coate și să caute metode suplimentare, legale, pentru a-și spori veniturile lunare. Altfel, străinătate!

Biletul zilei la fotbal – soluția interesantă care poate aduce un venit suplimentar consistent

Una dintre cele mai des întâlnite metode de a face rost de bani se rezumă la pariuri sportive online. Suntem o țară care adoră fotbalul așa că nu este deloc de mirare. Românii sunt unii dintre cei mai înrăiți microbiști din Europa de Est. Dacă tot există cunoștințe și pasiune, de ce să nu existe și posibilitatea de a face un ban în plus?

Pariurile sportive sunt pentru mulți dintre noi modalitatea perfectă de a îmbuna utilul cu plăcutul, munca cu pasiunea. Rezultatul la final de lună se vede la portofel pentru mulți împătimiți ai acestor case de pariuri online. Destul de mulți reușesc să adune lunar măcar un salariu minim pe economie. Care să fie secretul lor?

Biletul zilei la fotbal – cum se poate alcătui astfel încât să existe profit la final de lună

Ei bine, cel mai important lucru l-am menționat deja, și anume există o pasiune pentru fotbal. Atunci când ești pasionat de ceva anume, nu mai simți efort în muncă. Poți să stai să te informezi, să te documentezi ore bune fără să ai vreo problemă. O activitate pe care cei care nu au o pasiune pentru fotbal o indică drept plictisitoare.

Este plictisitoare pentru unii și rezultatele se văd. Cei care bagă bilete necalculate, nestudiate, nu prea câștigă. De fapt, ei consideră aceste pariuri sportive niște simple jocuri de noroc și în realitate nu este deloc așa. Cei cu adevărați pasionați își fac biletul zilei fotbal cu multă răbdare și astfel reușesc să iasă destul de bine pe plus la final de lună.

Biletul zilei la fotbal – meciurile puține și sigure reușesc să aducă un venit constant

Dacă ai stabilit că ai o pasiune pentru fotbal și că vrei să îți aduci un venit lunar suplimentar în cuantumul unui salariu minim pe economie, trebuie să stai departe de biletele fantastice. Numesc bilete fantastice, acele bilete desprinse parcă din basme, cu câte 20-30 de evenimente înscrise. Acele bilete de 1 metru lungime .

Este o strategie foarte proastă să pui 20-30 de meciuri pe un bilet pentru că nu prea ai șanse. Mai bine pui 3-4 meciuri pe bilet în fiecare zi, îți calculezi atent cotele, te informezi de pe site-uri de specialitate, cauți ponturi pariuri azi și pui un bilet care are șanse foarte mari de câștig. Pui de exemplu 10 lei cu o cotă totală de 5.

Dacă pui 10 lei cu o cotă totală de 5, în fiecare zi, o să câștigi maxim 1500 de lei pe lună. Să zicem că mai și pierzi vreo 10 bilete din 30, dar dacă ești foarte atent la meciurile pe care le pui, s-ar putea să pierzi doar 3-4. Sunt 1400 de lei/lună, un salariu minim net pe economie. Știu că toată lumea visează la acel bilet maxim de nu știu câte zeci de mii de lei, dar este puțin probabil să pice. Cel mai bine este să fii om calculat și să încerci să te adaptezi la un câștig minim. Nimeni nu s-a pricopsit din pariuri vreodată, dar oamenii cu cap au reușit să-și facă viața mai bună cu ajutorul lor. Este posibil, acolo unde există pasiune, multe lucruri bune se pot întâmpla, inclusiv apariția unui venit extra.

Reply