Sfaturi pentru cupluri de la un avocat (specializat în divorțuri)

Atunci când vine vorba despre divorțuri, cred că nu există un om mai potrivit pentru a da sfaturi decât un avocat specializat în dreptul familiei, care are în spate zeci, poate sute de astfel de cazuri. Dar există și sfaturi pe care un avocat specializat în divorțuri le poate da cuplurilor încă stabile, care se înțeleg.

Sfaturi pentru cupluri de la un avocat (specializat în divorțuri)

Căsnicia are suișuri și coborâșuri în funcție de situația financiară – cele mai dese certuri în cuplu apar din cauza banilor, evident. Când sunt bani, totul e frumos și roz, când nu mai sunt bani, începe circul.

Nu vârsta este întotdeauna cauza unui divorț – există femei mature care s-au trezit înșelate cu niște copile de 20-25 de ani. Ei bine, nu vârsta este motivul. Bărbații se duc la femei mai puțin critice doar.

Infidelitatea nu este principala problemă – multe femei au decis să divorțeze din cauza infidelității bărbaților cu care s-au măritat. Ei bine, infidelitatea nu este problema, este doar rezultatul unei probleme de cuplu. Bărbatul pleacă să caute ce–i lipsește acasă, în alte părți. Infidelitatea este doar dovada unei relații care s-a stins demult, sau care are la bază rupturi care nu se mai pot lipi.

Mare atenție cu copiii, dacă apar din greșeală vine divorțul – nimic nu e mai frumos decât să fii părinte, dar asta în cazul în care-ți dorești copii. 90% dintre cuplurile care au adus copii pe lume din greșeală au sfârșit la divorț. Copiii pot să fie un liant incredibil pentru o familie, dar pot să și destrame una destul de rapid pentru că este vorba despre o responsabilitate uriașă, de bani foarte mulți cheltuiți, etc.

Reply