Cum îți dai seama că o femeie te place, că este interesată de tine

Societatea tinde să valideze de multe ori doar ideea conform căreia, bărbatul este cel care trebuie să facă primul pas. El își alege o femeie pe care o place apoi începe „să-i facă curte”. Dar se poate întâmpla ca o femeie să placă un bărbat și să-i trimită ea primele semnale în acest sens. Desigur, vor fi niște semne oarecum mărunte dar cine știe să le interpreteze, cu siguranță va avea șansa să se bucure de un sentiment sincer. Cum îți dai seama dacă te place o femeie, cum îți dai seama că o femeie este interesată în mod direct de tine? Care sunt semnele despre care discutam un pic mai devreme? Haideți să vedem…

Cum îți dai seama că o femeie te place, că este interesată de tine

În primul rând, privirea. Nu ai cum să nu-ți dai seama când o femeie te privește îndelung, poate doar dacă ești foarte neatent la detalii. Privirea unei femei poate să spună de fapt două lucruri: unu că te place și doi, că este singură și disponibilă. Femeile care „sunt luate”, dacă-și respectă relația și partenerul, nu vor arunca niciodată priviri interesate altor bărbați. Cred că e destul de logic ce spun.

În al doilea rând, când o femeie te place destul de mult dar nu vă cunoașteți, o să facă jumătate de pas în față. Și apoi va aștepta ca tu să faci cealaltă jumătatea. Ea nu va face niciodată un pas întreg pentru că așa este mentalitatea pe la noi. Vei vedea că începe să te salute pe stradă, să-ți dea bună ziua. Nu vă cunoașteți, nu ați discutat niciodată, va face ea această jumătate de pas și va aștepta ca tu să-i răspunzi apoi să o inviți undeva.

Reply