2 obiceiuri pe care le consideri bune dar care în realitate distrug relația

Nu există o rețetă pe care să o urmezi alături de partenerul sau partenera ta și drept urmare, să ajungeți să aveți o relație ca-n povești. Oamenii sunt diferiți, personalitățile una la 6 miliarde. Fiecare cuplu este nevoit să-și găsească calea. Mai mult, există și câteva obiceiuri pe care mulți le consideră bune, pozitive pentru relație dar care în realitate nu fac altceva decât să destabilizeze. Haideți să vedem și noi câteva astfel de obiceiuri pe care ar trebui să le cam evitați dacă doriți o relație sănătoasă. Sunt obiceiuri care după cum spuneam, multora li se par normale.

Îți transformi partenerul în prioritatea ta numărul 1 – se va crea un dezechilibru în relația. Relația propriu-zisă se bazează pe sentimente dar viața trebuie să meargă înainte și individual. Dacă tu-ți faci un țel din partenerul tău, e clar că tu vei bate pasul pe loc la multe alte capitole și sunt șanse mari ca relația propriu-zisă să se dezechilibreze, să se destabilizeze.

Încerci să-ți schimbi partenerul – nu-ți place lucrul X la el sau lucrul Y sau ai impresia că are nevoie de ceva anume cu toate că el neagă cu vehemență. Unul dintre factorii destabilizanți într-o relație este chiar această tentativă anormală prin care se încearcă schimbarea partenerului. Oamenii trebuie să ia singuri aceste decizii, nu împinși de la spate și doar dacă consideră ei că este absolut necesar. În plus, dacă partenerul tău se schimbă, o să mai știi cine este cel cu care-ți împarți viața?

Reply