6 semne că ai ajuns un cocalar

Cocălăreala a invadat România ultimilor ani, fără ca noi, cei cu bun simț, cei crescuți corect de către părinți să putem face ceva pentru a împiedica această boală. Cocălăreala este boala unei societăți plină de ură, de egoism, de nesimțire și de aroganță nefondată. Dar cum identificăm un cocalar în ziua de azi? Căci în trecut, era foarte simplu de recunoscut: limbaj de țigan + opulență + manele. Dar astăzi? Haideți să identificăm elementele de cocalar și, să vezi dacă cumva te îndrepți spre această etichetă, deloc plăcută în lumea celor care au mai mult de 8 clase primare ca și educație.

6 semne că ai ajuns un cocalar

  • Asculți manele de genul Dani Mocanu, manele care au drept mesaj șmecheria, valoarea, femeile, cocălăreala cu alte cuvinte. Manelele sunt de fapt o muzică cocălărească.
  • Ai impresia că tu ești centrul universului. Mai ales dacă ai și ceva canal de YouTube. Dacă începi să crezi despre cei din jur că sunt toți mai slabi sau mai proști ca tine, ești cocalar.
  • Ești analfabet, și nu orice analfabet. Ci unul care vrea c orice chip să impună dreptatea lui analfabetă pe rețelele sociale gen Facebook și YouTube.
  • Crezi că banii sunt tot ce contează. Că hainele sau mașina fac omul, nu invers. Cocalarul o să exprime întotdeauna astfel de idei, că el e bazat dacă are bani sau mașină mai scumpă.
  • Înjuri mai rău decât țiganii și nu pentru că ai avea întotdeauna un motiv bine întemeiat. Înjuri pur și simplu pentru că așa te-ai obișnuit, ca un veritabil cocalar.
  • Porți cu opulență inele și lanțuri mai mult decât groase, din dorința acerbă de a arăta celor din jur că tu ești „cineva”. Că tu ai bani și că astfel tu ești cineva.

Reply