6 motive să-ți cumperi jante auto NOI

Atunci când dorim să cumpărăm jante pentru mașină, ne-am format obiceiul să căutăm jante auto second hand pe site-urile de anunțuri online. Ce rost are să le cumpărăm noi, nu? Lasă că merg și cele second hand mai ales dacă sunt aduse din Germania și sunt foarte bine întreținute. Ei bine, în cele ce urmează vom trece în revistă principalele avantaje pe care le avem atunci când cumpărăm jante auto noi, nu second hand, dintr-un magazin de specialitate.

6 motive să-ți cumperi jante auto NOI

  1. Diferența de preț nu este una colosală comparativ cu jante auto second hand. Păi eu unul am făcut un mic calcul. O pereche de jante pe 17, cât de cât serioase, în stare bună, second hand, costă cam 500 de euro. Păi de ce să nu dai 600 și să le cumperi noi nouțe? Diferența de preț între cele second hand și cele noi este foarte mică din punctul meu de vedere. Cine ține la mașina lui sigur va dori jante auto
  2. Ai siguranța că se potrivesc 100% pe mașina ta. Nu vei avea parte de surprize. Vă povesteam într-un articol trecut cum am fost să cumpăr din oraș niște jante auto second hand. Vânzătorul, disperat să scape de ele m-a asigurat că se potrivesc 100% pe mașina mea. Ei bine, când am mers să facem probă, surpriză, nu se potriveau. Vânzătorul spera să găsească un gușter care să le cumpere fără probă. Ei bine, dacă le cumperi din magazin vei avea siguranța că se vor potrivi 100% pe mașina ta. Nu o să încerce nimeni să te păcălească.
  3. Fiind noi, acestea sunt perfect echilibrate, nu au defecte fizice. Jantele auto second hand pot să aibă multe probleme. Pot să fie lovite și să nu-ți dai seama, pot să fie ciobite și să nu le vezi. Am tot auzit poveste printre prieteni care și-au cumpărat jante auto second hand și care au probleme cu cauciucurile care se consumă ciudat, care bat ori care scot sunete ciudate în mers. Jantele noi nu au asemenea probleme.
  4. Primești garanție la ele, ceea ce nu vei vedea vreodată la second hand-uri. Sunt curios cine a primit garanție la ceva, orice cumpărat la mâna a doua. Probleme pot să existe și la jante chiar dacă extrem de rar. Este bine să fii acoperit din toate punctele de vedere, întrucât nu știi niciodată care sunt șansele tale să fii acel nefericit dintr-un milion care o pățește. Garanția este asigurarea ta și șansa la remediere.
  5. Ai șansele să cumperi la bani buni jante auto foarte moderne. Pe site-urile de anunțuri sunt multe jante second hand de vânzare dar multe dintre ele sunt de modă veche, sunt „bătrâne”. Dacă vrei ceva modern pentru mașina ta, ar fi mai bine să te orientezi înspre jante auto Există magazine precum Autoteile Craiova care au pe stoc jante pentru toate tipurile de autoturisme, moderne, orice dimensiune.
  6. Viitorul jantelor tale este oarecum asigurat. Una dintre cele mai mari probleme cu care te poți întâlni atunci când ai jante de aliaj pe mașină se leagă evident de momentul în care una dintre ele se deformează, se sparge, etc. Dacă o să cumperi niște jante second hand vechi, cu siguranță nu vei mai găsi să cumperi una de schimb, vei fi nevoit să cumperi un set întreg. Dacă alegi să le cumperi noi, cu siguranță peste ani, dacă vei avea nevoie bineînțeles, vei putea lua legătura cu magazinul din care le-ai cumpărat și-ți vor putea face rost de una singură, lucru care te va putea salva de un deranj mult mai mare. Cei care cred că sunt șanse mici să aibă nevoie de un asemenea „serviciu”, să se gândească un pic la faptul că își conduc mașinile în Țara Gropilor. Sunt șanse destul de mari să dai într-o groapă și să strici o jantă în România.

Acestea sunt de departe cele mai importante 6 motive pentru care ar fi foarte recomandat să cumpărăm jante auto noi atunci când necesitatea se ivește. Cred că e momentul să renunțăm la micimea pe care-o purtăm de aproape 30 de ani în mentalitate și să învățăm să vedem avantajele pe care le aduc la pachet achizițiile noi, nu second hand. Voi ce părere aveți? Ați cumpărat vreodată jante auto noi? Dacă da, care a fost experiența voastră? A meritat investiția?

Reply