2 motive să cumperi lapte praf online

Internetul a evoluat foarte mult în ultimii 10 ani, astăzi a devenit un real suport pentru comerț, o foarte utile punte de legătură între magazine și consumatori. Se cumpără orice online în ziua de azi, de la case și mașini, până la lapte praf pentru copii.

Mulți dintre voi veți spune că uneori se mai și exagerează. Adică de ce ar cumpăra cineva lapte praf online? Că este pe toate drumurile, în toate magazinele, peste tot prin hipermarketuri, mai că îți cade singur în coș atunci când mergi prin supermarket.

Ei bine, există câteva explicații destul de interesante, cu care sunt sigur că părinții vor fi de acord. Cei care au sau au avut copii mici care au crescut cunosc greutățile acestei perioade așa că în cele ce urmează vom discuta despre cum te poate ajuta online-ul în acest sens.

2 motive să cumperi lapte praf online

  1. Prețurile sunt mai mici decât în magazinele din oraș. Este un aspect foarte important întrucât zi de zi, se adună niște cheltuieli. Viața e grea în România și dacă mai ai și un copil de crescut, este clar că începi să te interesezi de unde poți să reduci costurile astfel încât să-ți ajungă banii pentru toate. Din moment ce online sunt mai ieftine, orice părinte ar opta pentru o comandă, chiar dacă asta ar presupune mai mulți bani cheltuiți într-o singură zi + așteptatul după curier încă o zi.
  2. Există mai multă diversitate online. Mulți dintre noi am văzut că prin magazine nu există chiar așa de multe mărci de lapte praf, nu există chiar așa multă diversitate la raft. Probabil magazinele din oraș nici nu au interesul să aibă o diversitate mai mare. Online însă, există magazine din care poți alege dintre pagini întregi de produse. Diversitatea este importantă mai ales atunci când cel mic se obișnuiește cu un anumit tip de lapte praf pe care-l cere și acesta nu mai este de găsit în magazinul din oraș.

Acestea sunt cele mai importante 2 motive pentru care părinții moderni ar trebui să cumpere lapte praf online. Există prețuri mai mici față de magazinele din oraș, există și o diversitate care să ofere siguranță.

Reply