Despre femeia care sare să bată bărbatul

De ani de zile tot auzim pe internet vehiculând-se ideea de egalitate între sexe. Femeile trebuie să aibă drepturi egale cu bărbații și mie unul mi se pare o idee bună. Nu mai suntem în secolul 14 să considerăm femeia un sclav prin gospodărie. Femeia modernă este independentă dar ce facem cu ea atunci când o vedem pe la TV că sare la bătaie, că dă pumni în față bărbatului?

Da, este vorba despre celebrul scandal dintre Dan Alexa și Ana-Maria Prodan. Indiferent de situația dintre cei doi, faptele sunt destul de clare: femeia a tras un pumn în față bărbatului. Bărbatul, Dan Alexa, nu a reacționat nicicum și a dat dovadă de mult bun simț și bună creștere din punctul meu de vedere. Dacă era în locul lui alt bărbat, probabil cum zice și Becali prin presă, ar fi șters cu ea podeaua pe acolo.

Chiar este îngrijorător să vezi asemenea faze, păi a ajuns femeia să sară cu pumnul la bărbat? În cel fel de lume am ajuns să trăim, fraților? Poate și prea multă independență, tâmpește. Eu unul nu pot să concep așa ceva, ca femeia să sară cu pumnul la bărbat doar pentru că știe că are drepturi egale și că bărbatul a fost biciuit mereu de societate dacă cumva a lovit o femeie.

Probabil pe viitor vom asista la adevărate meciuri de box între bărbați și femei, din moment ce ele au început să prindă atât de mult tupeu, să sară la bătaie contra bărbaților.

2 Comments - Add Comment

Reply