Cum poate o femeie să pară mai atrăgătoare (sfaturi)

Fiecare dintre noi, bărbații, avem câte un tipar, câte un model de femeie care ne place și ne atrage. Acest tipar are la bază evident gusturile personale. Femeia care pe mine mă atrage pe alții poate să-i lase rece dar aici este vorba strict de detalii. La bază, atracția feminină este cam aceeași și poate fi îmbunătățită. Așadar, femeile interesate de cum anume pot să devină mai atrăgătoare, să fie pe fază…

Cum poate o femeie să pară mai atrăgătoare (sfaturi)

  1. Trebuie să zâmbească mai mult. Am discutat de multe ori despre problema zâmbetului în societatea românească. Femeile sunt așa serioase, nu se mai uită în ochii nimănui dacă sunt „luate”, ori neinteresate de o relație și chestia asta le face mai puțin atrăgătoare. De zâmbit? Nici vorbă, nu au cum să zâmbească din moment ce au început să semene cu acele modele care defilează pe podiumurile de modă, cu fețe foarte serioase, imposibil de sintetizat. Dacă dorești să fii mai feminină, tot ce trebuie să faci este să începi să trăiești. Să zâmbești mai mult fără să pleci de la premiza că zâmbetul = flirt sau alte aberații de genul, specifice tinerelor din ziua de azi.
  2. Trebuie să poarte mai mult roșu. De fiecare dată când ies din casă și mă uit la culorile alese de tinere mai ales acum pe timp de vară, mă duc cu gândul mai mult la un parastas, nu la cel mai frumos anotimp din an. Nu am înțeles niciodată ce poate fi așa feminin la culoarea neagră? Trebuie să porți culori deschise vara în special roșu. Roșu este culoarea pasiunii, este culoarea feminității, este culoarea pe care toate copilele o adoră în copilărie. Întoarcerea la feminitate înseamnă și întoarcerea la copilărie, întoarcerea la zâmbet și la distracție.

Cândva, femeile erau foarte atrăgătoare doar pentru că se îmbrăcau frumos, pentru că zâmbeau mult, pentru că erau un butoi interminabil de veselie. Feminitatea naivă, infantilă este cea mai atrăgătoare trăsătură de caracter a sexului frumos. Poate că a venit momentul ca femeile să-și amintească de acele vremuri pe care cu siguranță le-au trăit, vremuri în care cu siguranță visau, zâmbeau mai mult ca azi.

Reply