Viorica Dăncilă – Președinte PSD România. Cine și-ar fi imaginat așa ceva?

După ce Liviu Dragnea a fost condamnat și dus la pușcărie, Viorica Dăncilă a ajuns șefă peste întreg partidul PSD. Voi vă dați seama ce înseamnă asta? Cred că nici măcar ea nu și-a imaginat vreodată că va ajunge atât de departe în viață sau în politică.

Dacă postul de Prim Ministru a fost ceva incredibil pentru o fostă secretară de partid dintr-un oraș infim de Provincie, cel de Președinte al PSD, cel mai mare partid politic din țară, este cu siguranță o întâmplare de-a dreptul orgasmică.

Iată cum nimicul ajunge din nou șef, nu doar peste întreaga națiune, cât și peste întreg PSD-ul. Dacă a ajuns la șefia țării ajutată de Liviu Dragnea, cu toate că nu avea nicio calitate pentru acest post, sunt curios cum va scoate cămașa cu șefia asta peste PSD, până se lămurește măcar cine va prelua partidul. Cred că nimeni vreodată nu a reușit să ajungă atât de departe în politică fără să facă absolut nimic notabil pentru țară. Nicăieri în lume.

Discutăm despre o persoană care s-a cocoțat la fruntea țării printr-o conjunctură de slugărnicie, și la fruntea partidului politic din care face parte printr-o conjunctură pușcăriașă dacă putem spune așa…

Reply