Nu vă mai bateți joc de copii!

Observ în jurul meu tot mai multe cupluri care se căsătoresc deși nu se cunosc prea bine, se apucă și toarnă un copil sau doi din greșeală, apoi încep să se cunoască cu adevărat și ajung evident să divorțeze. De ce naiba mai faceți copii dacă voi nu vă cunoașteți?

Dați-i frate la stat, nu-i mai chinuiți cu divorțurile voastre ridicole. De ce copiii trebuie să sufere din cauza voastră? De ce trebuie să crească cu un handicap dacă adevărații handicapați sunteți voi, părinții care habar nu aveți ce vă doriți de la viață.

Nu  știu, e moda asta ridicolă a căsătoriilor de la 20 de ani. Și ăștia de 20 de ani sunt genul de oameni care-l iau în brațe pe „lasă, nu mi se întâmplă tocmai mie să rămân gravidă”… Și după nici 6 luni apare copilul. Și după copil apare cearta și după ceartă divorțul.

Copilul crește alături de mamă, pe care evident, nu o mai ia nimeni de soție, că niciun bărbat nu se încurcă să crească copilul altuia.

Cred că nu există în lumea asta oameni mai proști ca românii, care se grăbesc să se căsătorească la 20 de ani, să facă copii pe care apoi să-i chinuie pentru tot restul vieții.

Reply