3 sfaturi din bătrâni pentru o căsnicie de durată

Se spune că cine nu are bătrâni, să-și cumpere. Experiența lor de viață este mai mult decât utilă celor care de exemplu, sunt la început de drum într-o căsnicie. Iată de fapt câteva sfaturi din bătrâni pentru cei care doresc să treacă de 50 de ani lejer, petrecuți evident împreună.

3 sfaturi din bătrâni pentru o căsnicie de durată

  1. Nu contează ce spui, ci cum o spui – într-o relație de căsnicie nu trebuie să existe secrete dar nici nu trebuie să exprimi gânduri care pot să rănească. Dacă există ceva ce nu-ți convine gândește-te bine cum formulezi astfel încât să nu rănești sentimentele partenerului/partenerei.
  2. Trebuie să lași de la tine – încăpățânarea prostească și dorința de a avea mereu dreptate a pus capac multor căsnici până în prezent și probabil vor mai fi o grămadă de cupluri carte vor divorța tocmai din cauza faptului că niciunul nu știe, sau nu vrea să mai lase și de la el din când în când.
  3. Spune-i că nu poți desface borcanul – dacă ești genul de femeie ceva mai independentă încearcă pe cât posibil să te prefaci că nu poți face anumite treburi prin casă astfel încât să pară că ai nevoie de ajutorul lui. În unele relații, dacă femeile sunt independente, bărbații capătă sentimentul că nu sunt utili, sau că nu mai sunt utili deloc, sau că sunt utili doar în anumite situații.

Reply