Există o metodă rapidă de slăbire? Care sunt cele mai bune pastile de slăbit?

Cei ce vor sa slăbească au căutat dintotdeauna cea mai rapidă metodă de slăbire, ori cele mai bune pastile de slăbit.

În fapt nu există o metodă rapidă de slăbire miraculoasă nici o pastilă de slăbit minune.

Există voință, încredere și răbdare. Și mai există ceva, dorința de a scăpa de kilogramele în plus pentru tot restul vieții.

Căci, altfel de ce am dori să slăbim, dacă nu ne impunem nouă înșine să slăbim pentru totdeauna?!

De principiu este ineficient să căutam cea mai rapidă metodă de slăbire. În primul rând pentru că orice metodă rapidă de slăbit nu este deloc funcțională. Majoritatea dietelor rapide sfârșesc prost datorită efectului de yoyo, iar apoi o pierdere rapidă în greutate este dăunatoare pentru sănătate.

Dacă v-ați hotărât să căutați cele mai bune pastile de slabit, nu uitați că orice slăbire trebuie urmată de un regim alimentar corespunzător.

Dacă nu planuiți să slăbiți pentru totdeauna, cu siguranță veți ajunge în aceeași situație ca înainte de dieta. Organismul nostru este făcut să graviteze în jurul unei greutăți proprii. Oricât ne-am chinui noi cu regimuri alimentare drastice ori cu pastile de slăbit, dacă nu ne schimbăm stilul de viață, kilogramele vor revenit. Așadar, principalul punct de la care trebuie să plecați într-o slăbire este schimbarea stilului de viață. Trebuie să renunțați pentru totdeauna la anumite alimente (făină albă, zahăr, grăsimi), la anumite obiceiuri alimentare (prăjeli, mâncatul la ore nepotrivite – seara, noaptea, după ora 19, gustările din fața televizorului etc).

Slăbirea rapidă duce în cele mai multe cazuri la apariția vergeturilor, la deteriorarea pielii, uneori ireversibilă. Ați văzut probabil oameni care au slăbit rapid un numar mare de kilograme. Ați observat cum arată pielea lor după o astfel de perioadă de slăbire? Este inestetică și greu de adus la o elasticitate normală.

Sfatul specialiștilor este să nu accelerăm ritmul de slăbire pentru că ne stricăm sănătatea, nu doar la nivelul pielii. Pierdem substanțe minerale utile pentru organism, lucru ce conduce la alte efecte neplăcute: căderea părului, deteriorarea unghiilor etc.

Multă lume caută diete pt slăbit, alegând cele mai bizare regimuri alimentare menite să conducă la pierderea kilogramelor în plus. Chiar dacă o metodă sau alta a funcționat cândva pentru un individ ori mai mulți, asta nu înseamnă că acel regim va funcționa și în cazul tău. Trebuie să înțelegem că fiecare are organismul lui aparte, cu felul să propriu de asimilare și de slăbire.

Fiecare organism arde substanțe în felul lui: unii ard mai mult de la efort, alții eliminând anumite alimente din dietă, alții ard calorii urmând anumite combinații alimentare, unii slăbesc ziua, alții noaptea, unii au un ritm de slăbire de două zile urmate de două zile de stagnare, alții slăbesc în fiecare zi câte puțin etc. Foarte rar se întâmplă să existe doua organisme asemănătoare.

Este adevarat că specialiștii merg pe grupe de slabire, reușind cumva să delimiteze anumite tipuri de ardere, în funcție de anumite caracteristici ale individului.

Observați că vorbim de lucruri de detaliu, nicidecum de regimuri haotice încercate la voia întâmplării.

Însa, voi puteți, discutând cu un specialist sa alegeți o anumită dietă pentru slăbit, ori chiar sa-i sugerați anumite pastile de slăbit. Sa știți că în ciuda aparențelor, specialiștii sunt deschiși la astfel de propuneri.

Oricum ar fi, orice cale ați urma pentru slăbire, trebuie sa plecați de la efectuarea unui test de greutate.

În primul rând pentru că și pe piața din România au apărut din fericire pastile de slăbit realizate din plante, având în compoziție elemente nedăunătoare, care pot fi utile într-o dieta în asociație cu un regim alimentar strict, supravegheat.

Să vă dau un exemplu foarte clar. Sunt medici nutriționiști care recomandă ceaiul verde antiadipos persoanelor ce urmează o cură de slăbire, în perioadele în care există acumulare mare de lichide în organism, ori în perioadele în care slăbirea stagnează anormal.

La fel de bine pot fi recomandate și alte produse sănătoase pentru slăbire, cum ar fi: anginarea, spirulina, silimarina, cărbunele activ, cafeaua verde, ananasul, zmeura, socul, păpădia etc.

Ca să răspundem la întrebarea de la care am plecat și anume dacă există metode rapide de slăbire, răspunsul este clar:există!. Există metode rapide de slăbire, în special cele bazate pe regimurile alimentare restrictive. Am învațat cu toții că dacă nu mâncam, slabim cu siguranță. Nu are cum sa ne îngrașe o salata verde. Și nu ne ingrașăm mâncând ardei gras. Dar, ar fi bine să evitați să slabiți rapid, din motivele pe care vi le-am expus anterior.

În privința celor mai bune pastile de slăbit, cu siguranță ele există. Așa cum am spus mai sus există pastile de slăbit realizate din ingrediente naturale, bazate pe elemente cunoscute, care cu siguranță conduc la slăbire. Ele trebuiesc folosite însă sub supravegherea atentă a unui specialist, în niciun caz nu este bine să urmam un astfel de regim după ureche.

Reply