4 aspecte de luat în calcul atunci când vrei să cumperi un spațiu comercial în București

București este de departe cel mai important oraș din România, a dezvoltat de departe cea mai puternică industrie și este cel mai important centru business din țară, după el urmând Timișoara, Constanța și Cluj. Dacă dorești să cumperi un spațiu comercial în București și să pui bazele unui business în acest oraș trebuie să știi din start că este o alegere destul de bună. Mai departe, la ce anume trebuie să fii atent atunci când cauți spații comerciale de vânzare București, rămâne să clarificăm în cele ce urmează. Sunt câteva aspecte destul de importante de bifat.

4 aspecte de luat în calcul atunci când vrei să cumperi un spațiu comercial în București

  • locația – foarte importantă dacă afacerea se bazează pe vad comercial. Dacă clienții trebuie să intre din stradă la tine, trebuie să fie o poziționare la o stradă cât mai circulată.
  • dimensiunea – indiferent că este vorba despre spații comerciale pentru magazine sau de birouri, dimensiunea necesară va fi un punct cheie în sfera productivității.
  • parcările – degeaba cumperi un spațiu comercial în centru dacă angajații sau clienții nu au unde să-și lase mașinile atunci când vin la muncă ori la cumpărături (clienți)
  • utilitățile – mare grijă la acest aspect întrucât răcirea sau încălzirea spațiului comercial poate să vă bage în faliment destul de simplu și rapid

Ideea e destul de simplă: trebuie găsit un spațiu comercial care să aducă foarte multe avantaje și care să fie ieftin de întreținut. Pe site-urile de anunțuri generale gen olx sau lajumate nu este recomandat să vă pierdeți timpul. Cel mai simplu și eficient este să luați legătura cu o agenție specială precum spatii-comerciale-romania.ro, un portal pe care mai mult ca sigur veți avea mult mai mult succes. Atât timp cât veți ține cont de cele patru variabile de mai sus, respectiv locația, dimensiunea, parcările și utilitățile, totul va merge de minune. De asemenea, ar trebui să vă interesați un pic înainte de toate și care sunt vecinii, cu ce se ocupă și dacă există în apropiere activități care vă pot perturba. E important să ne gândim și la acest aspect atunci când avem planuri pe termen mediu și lung.

Reply