Cea mai mare greșeală a cuplurilor plecate la muncă în străinătate

Cea mai mare greșeală a cuplurilor plecate la muncă în străinătate este să-și bage tot ce câștigă dincolo în case în România. De fapt, mulți tineri tocmai de-asta pleacă, să facă rost de bani să-și facă o casă aici.

Este o idee total greșită și veți vedea imediat de ce. Aceste case construite de cei plecați la muncă afară rămân niște clădiri goale și atât. O lună pe an cât ai concediu, vii și stai într-o casă cu 6-7 camere, cu etaj, cu toate cele.

Ce rost are? Și să zicem că după ce construiești casa, nu te mai duci la muncă afară, ci rămâi să muncești în țară. Să muncești ce? Dacă aveai ce munci pe bani corecți nu mai plecai niciodată.

Majoritatea celor care reușesc să ridice o casă în România muncind pe afară se văd nevoiți să plece înapoi la muncă și după finalizarea construcției pentru că aici nu au efectiv cu ce să întrețină casa respectivă.

Nu au ce să muncească. Mai sunt câte unii care vin și se apucă de afaceri, le mai rămân lor niște bani și se bagă în afaceri. Afaceri care nu au cum să meargă dacă nu te pricepi la domeniile în care investești.

Așadar, de ce naiba să bagi bani într-o casă în România din moment ce ai ales străinătatea? E o greșeală.

Reply