„Eu nu mi-aș înșela niciodată soția!” Oare?

Am auzit mulți bărbați în jur defilând cu această afirmație, pentru ca apoi să aud că au ajuns în tribunal. Divorț – infidelitate. Înșelatul în relație este de departe cel mai urât lucru posibil, jignirea cea mai mare pe care o poți aduce partenerului sau partenerei.

În ziua de azi nu mai există sentiment deplin de încredere alocat partenerului pentru că relațiile moderne nu mai au la bază ideea de compatibilitate ori de cunoaștere detaliată. În ziua de azi relațiile se alcătuiesc foarte rapid, mai mult pe bază de atracție fizică. În trecut, înainte de a ajunge la o relație existau ani buni de prietenie strânsă, oamenii se cunoșteau mult mai bine înainte să formeze un cuplu. Astăzi este exact invers, se formează cuplul apoi oamenii încep să se cunoască așa că sunt șanse mici ca un bărbat să nu-și înșele soția.

Sau invers, povesteam mai sus că e la modă și ca soția să-și înșele bărbatul. În ziua de azi  femeia a devenit mult mai independentă față de cât cred mulți bărbați iar acest lucru le-a făcut pe unele dintre ele să aibă un nivel de respect mult mai scăzut față de relația în sine.

Reply