Motivul pentru care umanitatea se degradează ca nivel de inteligență

Conform studiilor recente, se pare că umanitatea are parte de involuție din punct de vedere intelectual. Adică pe măsură ce evoluăm, devenim mai proști. Dacă mă uit în jur, observ unul dintre motivele pentru care se întâmplă acest lucru.

Cei care fac copii în ziua de azi sunt genul de oameni care ori sunt foarte bogați, ori sunt genul de oameni care fac copii din greșeală. Cei bogați nu sunt chiar numeroși, însă cei care fac copii din greșeală sunt destul de mulți la număr.

Atunci când faci copii din greșeală, nu putem spune despre tine că ești un om foarte inteligent, nici tu, nici partenera ta. De aici rezultă că apar foarte mulți copii aduși pe lume de niște oameni cu un nivel de inteligență moderat spre scăzut.

Oamenii inteligenți nu fac copii din greșeală. Oamenii inteligenți nu aduc copii pe lume dacă nu au stabilitate sau posibilități materiale. Chiar puțini oameni cunosc, ce și-au planificat un bebe din timp, majoritatea s-au trezit cu ei din greșeală.

Știu, o să se supere multă lume pe mine din cauza faptului că am zis-o pe asta cu „proștii se înmulțesc cel mai tare și o fac și din greșeală” dar îmi asum, nu e niciun fel de problemă. Probabil proștii ăștia vor fi cei care vor veni să mă înjure.

Reply