Machiajul ei – cât de mult contează pentru tine, ca bărbat

Orice bărbat își dorește să aibă alături o femeie cât mai frumoasă din punct de vedere fizic iar în ziua de azi acest lucru este posibil cu ajutorul machiajului. Dar oare e bine ca femeia de care te îndrăgostești să fie falsă? Oare e bine să te îndrăgostești de un machiaj?

Din punctul meu de vedere, machiajul ar trebui să existe, are rolul său, însă nu la modul în care este el înțeles și folosit astăzi de către majoritatea femeilor. Toate încearcă să-și creeze o imagine nu curată și frumoasă, ci aproape perfectă.

Și eu am o întrebare, pentru una dintre aceste femei care se machiază suficient de mult cât să nu se mai recunoască nici ele atunci când se uită în oglindă: mai știi cine ești? Ești sigură că ești același om și cu machiaj și fără machiaj?

Pentru noi, bărbații, lucrurile sunt destul de simple: putem aleg ce anume ne dorim. Ne dorim o femeie reală sau una falsă? Pentru că vedeți, voi, oamenii care preferă să-și construiască o identitate falsă cu machiaj, tind să facă același lucru și din punct de vedere psihic.

Reply