Despre femeile din politica românească

Am dat peste clipul de mai jos, este opinia lui Cătălin Ivan, fost coleg de partid cu Viorica Dăncilă, fost coleg de parlament european cu Viorica Dăncilă. Mărturisirea lui nu face altceva decât să scoată n evidență modul în care ajung la putere, ori pe posturi foarte importante niște impostori. Faptul că mulți dintre acești impostori sunt femei, spune destul de mult despre politica românească. Să nu uităm nici despre șefa de la ANAF pusă pe acel scaun înalt de partid, asta după ce a ratat vreo 5 examene pentru postul de inspector ANAF.

Deci n-a fost bună pentru un amărât de post de inspector și este bună să conducă întreaga instituție? Dumnezeule mare, ce impostură. Îmi dau seama ce simt și colegii din subordinea ei, care, ce să vezi, au luat toate examenele pe bune.

Se pare că femeile din politica românească nu fac excepție de la slugărnicia de partid, specifică celor de la PSD și nu numai, să nu ne îmbătăm cu apă rece să credem că în alte partide politice nu se practică asemenea mizerii. Asta ajuns fraților România după 30 de ani de libertate, împărțită de niște impostori care într-o țară normală, mai mult de postul de secretară nu ar fi avansat niciodată. Cum să meargă țara asta mai bine când instituțiile publice sunt conduse de fel de fel de impostori?

Reply