Despre transformarea bărbatului în femeie

Eu am tot citit prin online despre pizdificarea bărbatului însă am zis că este un trend mai mult bucureștean. Pe aici pe la mine, printr-un oraș mic de provincie aflat în continuă depopulare nu am prea văzut asemenea semne.

Până mai ieri.

Mergeam ieri pe stradă și în fața mea erau două tipe, cu coc ambele, blonde, cu pantaloni de-ăia imbecili care se termină subit deasupra de glezne. După ce le depășesc, mă uit în spate și observ de fapt că blonda mai mare era de fapt un bărbat. Holly Shit.

Cum să fii mă bărbat și să porți pantaloni de-ăia până deasupra de glezne și să mai ai și părul lung, strâns într-un coc feminin? Băi fraților lumea s-a schimbat, exact cum zice și Cheloo în piesa lui și abia acum observ că a ajuns trendul prin Provincie.

Sau pana mea, o fi fost și până acum dar nu l-am văzut eu. Cred că încep să îmbătrânesc. Atunci când îmbătrânești se spune că nu mai poți să mai stai adaptat la vremurile pe care le trăiești.

Până la urmă, fiecare este liber să se îmbrace cum vrea, să facă ce vrea, dar parcă uneori mai e nevoie și de raționament sau de explicație logică pentru ceea ce se întâmplă.

Reply