Singurătatea – defectul oamenilor inteligenți

Oamenii inteligenți sunt destul de singuratici, cel puțin în România și am să vă explic imediat de ce. Pornind de la ideea că cine se aseamănă se adună, este destul de evident faptul că în România există din ce în ce mai puțini oameni inteligenți.

Societatea s-a umplut de proști, iar acest lucru se vede foarte clar prin cei care ne conduc. Politicul este oglinda societății și cum la putere în ultimii ani au ajuns numai hoți și analfabeți, trageți singuri concluzia despre ce predomină în societatea noastră.

Oamenii inteligenți nu se mai pot aduna, chiar dacă se aseamănă pentru că sunt foarte rari. Și își văd de treburile lor, nu ies în evidență cu absolut nimic. Și astfel devin singuri.

Nu au cum să se integreze într-o societate pe care o detestă până-n măduva oaselor pentru obiceiuri și cocălăreală precum manelele, scuipatul de semințe, etc.

Cei inteligenți preferă să stea singuri pe o bancă în parc decât să se integreze cu fel de fel de tineri care n-au altă pasiune în afară de bârfă sau spartul de semințe pe la scara blocului, ori prin parcuri.

Reply