Poți să trăiești sănătos și cu fripturi

Există multe dezbateri pe tema alimentației în cadrul luptei cu kilogramele în plus și de cele mai multe ori, cei care doresc să slăbească ajung să se înfometeze pentru că nu știu ce să mai creadă. Aud tot felul de variante și decât să riște, mai bine zic pas.

Sunt însă două tipuri de „fripturi”, de cărnuri pe care le poți consuma atunci când ești la dietă, atunci când încerci să dai jos kilogramele acumulate în timp din cauza stresului și a alimentației necorespunzătoare bazată pe fast food și Coca Cola.

Se poate consuma carnea de pește și carnea de pui fără probleme. Carnea de pește este de departe cea mai sănătoasă din lume la ora aceasta. Și așa a fost dintotdeauna. Cum poate fi „murdară” o carne din moment ce a stat permanent în apă?

În plus, comparativ cu mediul exterior poluat, în interior, în apă, există mult mai puțină poluare. Și să nu ne mirăm că Japonia este țara care are cei mai mulți locuitori din lume  trecuți de 100 de ani, ca vârstă. O viață întreagă au mâncat numai pește.

Din aceste motive, atunci când ești la dietă este foarte recomandată această carne albă. Dacă nu este pe placul tău, dacă îți displace, există carnea de pui, o carne puțin mai nesănătoasă față de cea de pește dar destul de slabă, capabilă să te țină alimentat cu energie cât timp ești ocupat să alungi grăsimea din organism.

Niște frigărui de pui sunt tot ce îți trebuie din punct de vedere motivațional. Dacă mai urmezi și o rețetă excelentă, dacă mai cumperi și niște pui crescuți bine care să fie gustoși, te poți bucura de o friptură pe cinste.

Poți să trăiești sănătos și cu fripturi, doar că trebuie să fii foarte atent la ce fel de carne folosești.

Deși dietele sunt asemănate de multe ori cu trecerea prin Furcile Caudine, poți să te bucuri de micile plăceri dacă le optimizezi un pic astfel încât să nu pui în pericol lupta cu kilogramele în plus.

Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să te auto sabotezi, așa că peștele și puiul te vor ajuta destul de mult.

Reply