Mesaj pentru femeile care niciodată n-au cu ce să se îmbrace

Parcă o auzi, fix atunci când mai sunt 2-3 zile până la un eveniment la care ați fost invitați „Eu nu mai merg nicăieri, nu am cu ce să mă îmbrac!”. Și dulapul geme de haine, dacă deschizi una dintre uși riști să fi îngropat într-o avalanșă de haine.

Femeile au o problemă cu hainele, o problemă la care recunosc, și noi ca bărbați am pus umărul. Și nouă ne plac iubitele sexy așa că atunci când am mers cu ele pe stradă și au văzut prin vitrine rochițe frumoase și faine, n-am zis nu. Și noi am încurajat această practică.

Astfel, s-a ajuns la ridicol, în ziua de azi multe dintre femei au ajuns să nu mai dorească să meargă la evenimente dacă nu au haine noi, pe care să nu le fi purtat niciodată. Multe sunt femeile care poartă o rochie o dată la un eveniment, apoi o pun în dulap și peste 2 ani spun că n-au cu ce să se îmbrace atunci când trebuie să meargă la un alt eveniment, care nu are nicio legătură cu cel de-acum 2 ani. Mesajul meu pentru aceste femei este următorul: puneți punct ridicolului. Nu se poate să ai 3 dulapuri de haine și să spui că n-ai cu ce să te îmbraci.

 

Reply