Cât timp ar trebui să petreacă o femeie în oglindă într-o zi?

Bună întrebare. Din punctul meu de vedere, doar al meu, cred că mai mult de 10-15 minute nu ar avea nevoie. Acum, intervine impostura. Fiecare femeie mai puțin înzestrată de la Dumnezeu vrea să pară divă, vrea să mascheze cu machiaj toate imperfecțiunile și chestia asta ia timp.

Ore uneori. Se spune că cine te place cu adevărat te place așa cum ești. Unde s-a dus zicala asta? De ce nu mai știe nimeni de ea? Am dezvoltat un cult al frumosului, am ajuns să ne închinăm la divele perfecte când în realitate, adevărata frumusețe a omului se află în suflet.

Aceste carcase frumos pictate numite femei frumoase, care petrec ore bune în fața oglinzii doar ca să ciupească admirație virtuală pe Facebook nu realizează din păcate că le trece viața. Nu zic acuma că trebuie să iasă pe stradă ca Muma Pădurii, dar ce-i prea mult strică.

Eu unul mai mult aș aprecia o femeie care nu-i desprinsă din tipare dar care preferă să fie ea mereu, în loc de una care-și dă mari aere de divă și care își ascunde adevărata față în spatele unui machiaj. Și culmea, mai pierd și ore bune pentru a se transforma în aceste impostoare.

Reply