Și frumoasă și deșteaptă… Se poate?

Mulți dintre voi ați spune în mod normal un NU categoric, pornind de la premiza că o fată care pune burta pe carte se neglijează, preferă să stea 3 ceasuri să citească ceva interesant, nu în oglindă la pensat.

Ideea e în felul următor: chiar dacă mulți dintre noi, bărbații, nu am crede, există femeie și frumoasă și deșteaptă doar că ea arată un pic altfel față de cum ne închipuim noi.

Am ajuns să asemănăm frumusețea cu cocotele de prin cluburi, pline de machiaje și de poșete și de pantofi cu tocuri de-un metru.

Nu, o femeie poate să fie frumoasă și fără să se machieze de exemplu, poate să fie frumoasă natural iar atunci, dacă-i place cartea e clar că o să fie și frumoasă și deșteaptă.

Trăim într-o lume a imposturii, în care urâtele vor să fie frumoase și se folosesc cu orice chip de machiaje, și chestia asta ce să vezi, le ia timp.

Femeia cu adevărat frumoasă a devenit o raritate, s-a pierdut în marea de impostoare pe care dacă le duci la ștrand, apare o problemă: după prima bălăceală s-ar putea să nu mai recunoști femeia cu care te-ai dus acolo.

Reply