Office 365 – soluția perfectă pentru un mediu business corect, sănătos și performant

Deși au trecut mai bine de 25 de ani de la Revoluție, mentalitatea comunistă încă nu s-a evaporat din societate. Încă avem tendința să ni se dea, încă avem dorința de a cumpăra mult și ieftin, încă ne gândim cum și de unde să mai ciupim suficient cât să ne umplem buzunarele și să nu fim prinși. Softurile piratate sunt de exemplu genul de ciupeală de care astăzi românii încă se bucură, chiar și în mediul business, cu toate că unele programe nu sunt scumpe deloc.

Cea mai bună pildă este Microsoft Office, care se plătește lunar ca un fel de abonament și care are un preț bun chiar și pentru România. Dacă ești încă în derivă și folosești Office piratat, alege acum un Office 365 la preț bun și intră în normalitate.

Chiar nu are rost să ducem mai departe și copiilor copiilor noștri mentalitatea asta de găinari. Am înțeles și am folosit în societate pirateria o bună perioadă de timp din mai multe motive: în primul rând ni s-a permis în mod voit, în al doilea rând aceste softuri costau foarte mult și nu ne-am fi permis niciodată să le cumpărăm, decât dacă am fi făcut rate la ele ca la electrocasnice, pe 5 ani.

Astăzi însă la sub 10 euro pentru 5 Pc-uri cât a ajuns să coste un Office 365, chiar nu mai are rost să umbli cu cioara vopsită. Trebuie să începem să intrăm și noi în rând cu lumea civilizată. Suntem de ani buni țară membră a Uniunii Europene și cred că știm cu toții faptul că pirateria software este ceva de domeniul trecutului în țări precum Germania sau Spania, ori Franța.

La cât costă astăzi Office 365, chiar îți permiți să-l cumperi și să-l instalezi pe calculatoarele angajaților în cazul în care ai un business. Este singura șansă prin intermediul căruia să dezvolți acea afacere corect și sănătos. Se spune că cei care sunt corecți în cele mici, vor fi și în cele mari, așa că ar fi o idee destul de bună să începeți cu un simplu soft Office 365, cu ajutorul căruia se redactează toate documentele.

Reply