De ce inteligența trebuie să fie pe același nivel într-o relație

Nivelul de inteligență al persoanelor care formează un cuplu trebuie să fie asemănător, plus minus câteva sclipiri. Am observat chestia asta în jurul meu de exemplu la cupluri formate din taximetriști + avocați.

E diferență la cer la pământ iar pe termen lung așa ceva nu are cum să reziste. Într-un fel, e destul de logic pentru că acolo unde există inteligență mai multă există alte pasiuni, există tendința de a controla relația ceea ce nu convine mereu, în special dacă inteligența superioară este chiar femeia. În mod normal, atunci când căutăm să formăm un cuplu, noi, bărbații, ar trebui să știm cât să ne întindem pentru că aspirațiile prea mari nu aduc nimic bun.

Aspirațiile prea mari aduc o satisfacție de moment, posibil o pasiune care cu timpul se consumă până când nu mai rămâne nimic.

Acolo unde există același nivel de inteligență intervine umorul comun, intervin pasiunile comune și relația are o șansă în plus oarecum, dacă gradul de compatibilitate din cuplu este destul de ridicat.

Voi ce părere aveți? Ași fi capabili să vă doriți o relație cu o femeie mult superioară din punct de vedere al inteligenței?

Reply