Prețioasa de Facebook

S-a descoperit o nouă specie de maimuță: prețioasa de Facebook. Mai în glumă mai în serios, s-a umplut de dive care cu ajutorul tehnologiei au reușit și ele să arate a oameni. Și cum s-au văzut oameni, s-au umplut de bășini. Se cred mari femei, mari figuri, mari dive.

Prețioasa de Facebook are de obicei 300 de poze numai cu ea. Este narcisistă, poze de profil, poze în pat, dacă se poate arăta o țâță, o bucă, ceva, orice, numai să strângă sute de like-uri la poze. Din datele actuale deținute de către cercetători, se pare că prețioasa de Facebook se hrănește cu like-uri la poze, sau ceva de genul. De asemenea, la profilul ei e plin de țigani, analfabeți, prin comentariu, 99% labagii care n-au văzut femeia goală niciodată, nici măcar în poze pe internet. Că sunt prea proști să știe să caute așa ceva pe internet.

Prețioasa de Facebook nu știe carte și are obiceiul să se creadă cineva, cineva cu mare importanță cu toate că în realitate, dacă-i dai machiajul jos, rămâne un zombi de care nu ai cum să te atingi, eventual să o iei la fugă.

Reply