Fata lui tata – despre femeia cu bani care nu știe să facă nimic

Există o specie de femeie în România numită „Fata lui Tata”. Femeia din această specie are bani, nu muncește nimic și nici nu o să muncească vreodată și colac peste pupăză, nu știe să facă absolut nimic.

Destul de des întâlnită, de fapt tot mai des întâlnită, pe măsură ce se dă frâu liber la afacerile cu Primăriile și Consiliile Județene. Se clădește încet dar sigur o nouă societate, una compusă din bogați și săraci, exact ca-n Africa.

Bogații au bani din furturi și sunt niște oameni foarte slab dotați intelectual care ajung să conducă țara, în timp ce săracii sunt oamenii care știu să vorbească corect și să facă lucruri.

Am început să urăsc din tot sufletul tipul acesta de femeie care are bani de la părinți și care nu are practic nicio grijă, decât să mănânce și să se cace.

Multă lume va spune că e vorba despre invidie. Nu, este vorba despre faptul că nu mai suport impostura și ideea că gunoaiele astea cu bani mulți și minte zero ajung să se reproducă non stop apoi să ne conducă.

În curând o să vedem și mai multe „Fete de-ale taților”, care n-or să știe în continuare să facă absolut nimic, dar pe care o să le vezi moț cocoțate pe funcții politice pe ici pe colo.

Reply