3 motive să cumperi obiecte sanitare online

În urmă cu câteva zile am terminat și eu de renovat pe la baie. Am cumpărat un vas de toaletă nou, am cumpărat un bazin de veceu nou, am cumpărat chiuvetă, oglindă, mască de chiuvetă, am luat până și cadă. Nu au fost foarte scumpe așa că am vrut să le schimb.

Nu aveau nimic defect dar din moment ce am schimbat toate țevile, din moment ce m-am ocupat de zugrăveală, din moment ce am investit un pic și în mobilier de baie, am zis că ar fi o idee destul de bună să schimb și obiectele sanitare.

În ciuda a ceea ce face lumea de obicei, eu unul am cumpărat tot ce aveam nevoie de la Bagno, un magazin online. Nu, nu s-au terminat chiuvetele pe la magazinele de brico din oraș, nu e criză nici de căzi, nici de veceuri sau bazine. Au existat 3 motive care m-au făcut să iau această decizie destul de importantă, motive pe care am să le detaliez în cele ce urmează astfel încât să nu creadă lumea că am luat-o razna. Veți vedea că sunt niște motive destul de reale, niște probleme cu care mulți dintre voi v-ați întâlnit dacă ați trecut printr-o renovare.

3 motive să cumperi obiecte sanitare online

  1. Am fost în oraș pe la magazinele de bricolaj și am ajuns să mă rog de angajați să-mi aducă marfa din depozit. Am jurat că eu nu mai cumpăr nimic de la astfel de magazine, care prin intermediul angajaților delăsători și fără chef de muncă, își bat joc de clienți. Online e exact invers.
  2. Prețurile sunt mai mici decât pe la magazinele din oraș. Chiar dacă plătești curierul, per total e mult mai ok. În plus, unele magazine online au livrare gratuită dacă comanzi de o anume sumă. Singurul dezavantaj este că trebuie să aștepți o lună în plus.
  3. Diversitatea este mult mai mare. Pe la magazinele din oraș sunt foarte puține modele de căzi de exemplu. Iar prețurile între modele sunt asemănătoare. Online lucrurile se schimbă pentru că spațiul de expunere este mult mai mare. Se pot expune sute de modele de căzi.

Reply