Mame de fast food

De fiecare dată când mă duc pe la Mall prin oraș, mă uit pe la zona Fast Food. Mereu e plin de copii, și de soții „gospodine”. Cum naiba să dai mă copilului chimicalele alea să le mănânce, că ele sunt periculoase pentru noi ca adulți, ce să mai zicem despre organismele în creștere?

Păi să nu ne mirăm fraților că numărul de cancere la copii a crescut mai mult decât alarmant. Organismele lor nu sunt făcute să crească cu chimicale. Dacă ați știi voi ce bagă ăștia prin junk food nu cred că v-ați mai atinge vreodată de ele.

Și stau de multe ori și mă gândesc în stupizenia mea, adică în prostia mea, cât de retard să fii ca părinte să dai la copil fast food. Și nu zic o dată pe lună sau pe an, am văzut acolo cam aceleași fețe zilnic. Și am văzut și transformări gen luare în greutate la copii și etc.

Eu unul aș decădea din drepturi pe mamele astea de fast food. Dacă au făcut copii și nu au timp să aibă grijă de ei, adică să le gătească o mâncare sănătoasă acasă, să-i dea frate la plasament și gata.

Reply